Skip to main content.

Momenteel zijn alle locaties gesloten. De volgende editie start op 30 april 2024.

Jeugdcentrum Vizit

Registreer
Start of main content.

Al voel je je tijdens de sleur en stress van de blok misschien met de seconde een jaartje ouder worden, toch blijf je als student forever young. Geen enkel excuus dus om niet te komen studeren bij Jeugdcentrum Vizit in Wilrijk. Naast een ontspannen sfeertje, vind je er ook heel wat kunst, cultuur en muziekactiviteiten voor na je studiesesh. En laten we die frisse vers-getapte pintjes niet vergeten. Want wat smaakt er beter na een hele dag hard werken? Vul zelf maar aan!

Adres

Heistraat 34a
2610 Antwerpen

03 830 60 11

Google Maps

Openingsuren

09:00 tot 18:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - kickertafel

Tijd voor een pauze

Wat is er te doen in Wilrijk? Of zeggen we beter Chillrijk?! Want naast de vele ontspanningsmogelijkheden die er in het jeugdcentrum zelf zijn, kan je ook in de omgeving heel wat opties vinden. Vlakbij het jeugdhuis vind je een Panos, maar ook heel wat andere eetgelegenheden, zoals Sushi Palace of Bistro Jules. Vergeet je duikbril niet, want het zwembad van Wilrijk is maar een boogschuit verwijderd van je nieuwe favoriete studieplek. Voor wie graag de natuur opzoekt ter ontspanning kan terecht in het Steytelinck park. De echte cultuurliefhebbers vind je na de studie-uren dan weer terug in CC De Kern. En voor de rest zouden we zeggen, let's go on an adventure in dit voor vele studenten nog onbekende stukje Antwerpen!

Bereikbaarheid

Vanuit de studentenbuurt bereik je Jeugdcentrum Vizit snel met bus 17, maar ook vanuit het ruimere centrum geraak je er met lijnen 180, 181, 182 of 183 of met de tram. Zin in wat beweging? Met de fiets of het velootje ben je er in no time. Er gaat niets boven een fris fietsritje als opwarming voor een zware studiedag!

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.