Skip to main content.

Info

Start of main content.

STUDEREN 2.0

Is er geen plek meer in de bib tijdens de blok? Vereenzaam je op je kot? Die tijd is voorbij! STUDY360 betekent samen studeren en je blokleed en -pauzes delen op fantastische plekken in Antwerpen. STAN zocht stuk voor stuk bijzondere locaties voor je uit. We begroeten je graag op deze unieke pop-up studieplekken!

Voor wie

STUDY360 is een project van STAN, een agentschap opgericht door de stad Antwerpen, de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen en het Antwerps studentenoverleg. De studieplekken worden aangeboden aan alle studenten van Universiteit Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, AP Hogeschool, Thomas More Antwerpen, KU Leuven Campus Antwerpen, Hogere Zeevaartschool en het Instituut voor Tropische geneeskunde. Ook kan je je registreren als je studeert in een andere stad, maar wel inwoner van Antwerpen bent.

Wanneer

Je kan op de STUDY360 plekken terecht tijdens elke blokperiode. Check zeker per locatie de specifieke openingsuren en aangeboden services, deze verschillen namelijk van locatie tot locatie.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Registratie

Voordat je gebruik kan maken van de studieplekken, vragen we je om aan het begin van elke editie je eenmalig te registreren op deze website. Je krijgt dan een persoonlijke toegangscode toegestuurd via e-mail.

Ben je je toegangscode kwijt, dan kan je deze ook opnieuw via het formulier opvragen.

2. Aanmelden

Op de locatie zelf voeg je je toegangscode in op het aanmeldingsscherm dat ter plekke aanwezig zal zijn. Hierdoor kunnen wij ook live op de website het aantal beschikbare plaatsen weergeven. Zo komt niemand voor verrassingen te staan op overvolle locaties.

3. Afmelden

Ben je klaar met studeren? Vergeet je dan zeker ook niet uit te loggen bij je vertrek. Wanneer je uitlogt, worden de data op de website automatisch geupdatet, zodat andere studenten ook gebruik kunnen maken van je studeerplek ‘with a view’.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.