STUDY360 is afgelopen. Hou eind november onze website in de gaten en kom te weten welke locaties er komende editie deelnemen.

Studentenbuurt

Tarmac

In het hart van de studentenbuurt

GATE15 is dé Antwerpse hub voor en door studenten en jawel: dit huis van de student bevindt zich knal in de studentenbuurt. In het gerenoveerde monument vind je de infobalie waar je door de STAN-studenten geadviseerd wordt bij al je serieuze en minder serieuze vragen. Verder vind je er onder andere een vergaderzaal, computerruimte, het loket voor internationale studenten én de akoestisch afgesloten Tarmac: een zaal met ontelbare invullingen, in dit geval die van gezellige studieplek.

 

Adres

Kleine Kauwenberg 15
2000 Antwerpen

03 292 31 70

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent 10 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis water - Gratis fruit - Computers - Ontspanningsruimte

Breng je eigen beker of mok mee!

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Bij bar_TAKEOFF vind je de beste salades, smoothies en wraps van de Studentenbuurt. Iets uitgebreider lunchen doe je bij Supersoep en wanneer het tijd is voor koffie, staat Vandaog Is’t voor je klaar. Geniet met je koffie van de middagzon op het gras van het Hof van Liere.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat, verkrijgbaar bij onze onthaalbalie. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

 

Bereikbaarheid

Je fiets kan je kwijt aan de fietsenstalling voor GATE15. Kom je met een Velo? Er is een station op het einde van de straat, op de Paardenmarkt. Vanaf treinstations Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem kan je gebruik maken van de ‘Blue Bikes’ huurfietsen.

Kom je liever met de bus? Je kan gebruik maken van de routeplanner van De Lijn. Bussen 1, 13, 17, 30 en 34 stoppen alvast in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.