Skip to main content.
Studentenbuurt

Tarmac

Registreer
Start of main content.

In het hart van de studentenbuurt

GATE15 is dé Antwerpse hub voor en door studenten en jawel: dit huis van de student bevindt zich knal in de studentenbuurt. In het gerenoveerde monument vind je de infobalie waar je door de STAN-studenten geadviseerd wordt bij al je serieuze en minder serieuze vragen. Verder vind je er onder andere een vergaderzaal, computerruimte, het loket voor internationale studenten én de akoestisch afgesloten Tarmac: een zaal met ontelbare invullingen, in dit geval die van gezellige studieplek.

Adres

Kleine Kauwenberg 15
2000 Antwerpen

03 292 31 70

Google Maps

Openingsuren

09:00 tot 22:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - gratis fruit - computers - hoofdtelefoons - ontspanningsruimte

Breng je eigen beker of mok mee!

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Time for a break maar waar ga je nu naartoe? Je bevindt je in de studentenbuurt dus er zijn tal van leuke spots. Ga bijvoorbeeld naar de Vandoag is’t of de Tartoer voor een koffietje en ga voor een lekkere gezonde lunch naar de Kool&Zo. Even zin in natuur? Ga dan naar het Hof van Liere, zet je in het gras en geniet van de mooie gebouwen die recht uit Harry Potter lijken te komen. Of geniet van de rust en zet je tussen de bomen en de vijver van het Begijnhof. Zo zullen die hersenen snel weer opgeladen zijn!

Bereikbaarheid

De studielocatie is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, met de fiets, te voet of via duurzame deelsystemen. Alle informatie over trajecten en dienstregelingen vind je op www.slimnaarantwerpen.be. Je fiets kan je kwijt aan de fietsenstalling voor GATE15. Kom je met een Velo? Er is een station op het einde van de straat, op de Paardenmarkt. Kom je liever met de bus? Je kan gebruik maken van de routeplanner van De Lijn. Bussen 1, 13, 17, 30 en 34 stoppen alvast in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.