Skip to main content.

Momenteel zijn alle locaties gesloten. De volgende editie start op 30 april 2024.

Studentenbuurt

Tarmac

Registreer
Start of main content.

In het hart van de studentenbuurt

GATE15 is dé Antwerpse hub voor en door studenten en jawel: dit huis van de student bevindt zich knal in de studentenbuurt. In het gerenoveerde monument vind je de infobalie waar je door de STAN-studenten geadviseerd wordt bij al je serieuze en minder serieuze vragen. Verder vind je er onder andere een vergaderzaal, computerruimte, het loket voor internationale studenten én de akoestisch afgesloten Tarmac: een zaal met ontelbare invullingen, in dit geval die van gezellige studieplek.

Adres

Kleine Kauwenberg 15
2000 Antwerpen

03 292 31 70

Google Maps

Openingsuren

09:00 tot 22:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - gratis fruit - computers - hoofdtelefoons - ontspanningsruimte

Breng je eigen beker of mok mee!

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Bij bar_TAKEOFF vind je de beste salades, smoothies en wraps van de Studentenbuurt. Iets uitgebreider lunchen doe je bij Supersoep en wanneer het tijd is voor koffie, staat Vandaog Is’t voor je klaar. Zin in een zomerse wandeling? Geniet dan van het uitzicht in Hof van Liere. Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

De studielocatie is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, met de fiets, te voet of via duurzame deelsystemen. Alle informatie over trajecten en dienstregelingen vind je op www.slimnaarantwerpen.be. Je fiets kan je kwijt aan de fietsenstalling voor GATE15. Kom je met een Velo? Er is een station op het einde van de straat, op de Paardenmarkt. Vanaf treinstations Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem kan je gebruik maken van de ‘Blue Bikes’ huurfietsen. Kom je liever met de bus? Je kan gebruik maken van de routeplanner van De Lijn. Bussen 1, 13, 17, 30 en 34 stoppen alvast in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.