Oudaan

Kavka

Van oude school naar bruisende plek voor talent

Kavka verwelkomt jaarlijks zo’n 90.000 bezoekers bij uiteenlopende evenementen, variërend van workshops tot concerten en knalfuifen. In een oud schoolgebouw, pal in het centrum, is plaats gemaakt voor ontmoeting, creatie en experiment. Met ruimtes voor expo’s, repetities en tal van andere activiteiten. Jong talent krijgt hier vrij spel om zich te ontplooien en te etaleren en wisselende organisatoren krijgen de kans om hun projecten en ideeën te realiseren.

Naast eigen activiteiten en events is het gebouw van Kavka ook de uitvalsbasis voor een aantal organisaties zoals Violencia, U-niek, Pegode en Jespo.

Deze bruisende locatie met een gezellige sfeer maakt het leed dat studeren heet wellicht een beetje minder zwaar.

Adres

Oudaan 14
2000 Antwerpen

03 290 88 17

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis water - Lockers - Oordopjes - Ontspanningsruimte - Mogelijkheid tot deelname aan (sport)events in Kavka - Zomerbar vanaf half juni tot half september

Rolstoeltoegankelijkheid

De studieruimte bevindt zich op het gelijkvloers aan de achterkant van het gebouw. De ruimte is rolstoeltoegankelijk. (breedte van de deur: 75 cm)

Kavka

Tijd voor een pauze

Bij de knusse Krokbar Fabiola vind je croques in alle soorten en maten. Voor focaccia’s, panini’s en andere heerlijkheden wandel je verder naar Pitten en Bonen, Cafématic of Local Store. Anders avondeten doe je bij Como Como. Daar worden Baskische tapa’s (pintxos) geserveerd middels een 80 meter lange mini bagageband. Een volle dag studeren sluit je af bij Cafe The Joker. Daar kan je elke woensdag een stand-up comedyshow meepikken vanaf 20.30u.

Nadat je je buik rond hebt gegeten en je cafeïnegehalte weer op peil is, kan je ook nog een sportieve break inlassen op het grote binnenplein. Daar is ruimte genoeg om te basketten en te voetballen.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets? Parkeer je eigen tweewieler in de fietsenstalling of maak gebruik van het Velo station dat vlak voor de deur staat (station 067 – Oudaan).

Kom je liever met het openbaar vervoer? Trams 4 en 7 stoppen alvast in de buurt. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met