We zetten alles op alles om STUDY360 in de examenperiode coronaproof aan te bieden. Meer info volgt snel.

Deelnemen als locatie

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om Antwerpse studenten binnenkort met open armen te kunnen ontvangen.

Waarom deelnemen aan STUDY360?

Beschik je als bedrijf of organisatie over een onbenutte, unieke ruimte (mooi uitzicht, karaktervolle inrichting, historische locatie, spannende omgeving) waar een (tijdelijke) nuttige invulling niet zou misstaan? Of zie je het wel zitten om je mooiste boardroom even om te vormen tot studieplek?

Dankzij de STUDY360 locaties krijgen Antwerpse studenten de kans om in het echte leven te studeren. En – daar zijn ze het over eens –: dat is een ongelooflijke meerwaarde. Studenten leren jouw locatie en werking kennen. Voor je het weet gaan ze in op een vacature en zijn ze er nooit meer weg te slaan.

Voorwaarden

Beschikbare plaatsen

Zorg voor een aanbod van minstens 20 studieplekken. Studenten kiezen doorgaans voor studeren in groep omdat het nu eenmaal stimuleert om tussen medestudenten te studeren. Hoe meer studieplekken je kan aanbieden, hoe beter dus!

Beschikbare dagen

Je kan een studieplek openstellen vanaf het minimum van 20 dagen en dit tijdens minstens 2 van de 3 STUDY360-edities per jaar. Hoe meer dagen je de studieplek openstelt, hoe populairder jouw locatie ongetwijfeld zal zijn. Daarnaast merken we ook dat vooral in de avond en in het weekend er nog een tekort aan studieplekken is, ruime openingsuren zijn daarom zeker een pluspunt.

Locatie

Jouw locatie bevindt zich in Antwerpen of één van de Antwerpse districten.

Diensten

Wifi, voldoende stroompunten in de ruimte en sanitaire voorzieningen zijn de minimumvereisten. Een off-ruimte, gratis water, koffie, thee en ontspanningsmogelijkheden mooi meegenomen.

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen aan een volgende editie (augustus en/of december 2020 – jan 2021)? STAN komt graag een woordje uitleg geven. Schrijf je hieronder in voor een intakegesprek.

Schrijf je locatie in