Bekijk onze FAQ voor alle info over corona-proof studeren tijdens deze wintereditie.
Legde je een positieve zelftest af of ervaar je corona-symptonen binnen de 48 uur nadat je op één van onze STUDY360-locaties studeerde? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op via ons noodnummer 04 89 91 56 60.

Deelnemen als locatie

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om Antwerpse studenten binnenkort met open armen te kunnen ontvangen.

Waarom deelnemen aan STUDY360?

Beschik je als bedrijf of organisatie over een onbenutte ruimte waar een (tijdelijke) nuttige invulling niet zou misstaan? Of zie je het wel zitten om je mooiste boardroom even om te vormen tot studieplek?

Dankzij de STUDY360 locaties krijgen Antwerpse studenten de kans om ook tijdens coronatijden veilig te kunnen studeren. En – daar zijn ze het over eens –: dat is een ongelooflijke meerwaarde. Studenten leren bovendien jouw locatie en werking kennen. Voor je het weet gaan ze in op een vacature en zijn ze er nooit meer weg te slaan.

Omwille van corona gelden er momenteel strikte voorwaarden waar een locatie aan moet voldoen.  Lees hieronder verder voor meer informatie.

Voorwaarden

Beschikbare plaatsen

Hoe meer studieplekken je kan aanbieden, hoe beter. In deze uitzonderlijke coronatijd zetten we vooral in op voldoende ruimte per studieplek én op voldoende bewegingsruimte voor het binnengaan en verlaten van de studieruimte. Ook individuele afgesloten studieplekken zijn erg welkom.

Beschikbare dagen

Je kan een studieplek openstellen vanaf het minimum van 20 dagen. Hoe meer dagen je de studieplek openstelt, hoe populairder jouw locatie ongetwijfeld zal zijn. Daarnaast merken we ook dat vooral in de avond en in het weekend er nog een tekort aan studieplekken is, ruime openingsuren zijn daarom zeker een pluspunt.

Locatie

De locatie kan voldoen aan alle corona-voorschriften: voldoende ruimte, voldoende ventilatie- en verluchtingsmogelijkheden, …. STAN neemt al deze voorschriften grondig door met elke potentiële locatie. Daarbij hanteren we de strikte richtlijnen die opgelegd werden door het Agentschap Zorg en Gezondheid.

Jouw locatie bevindt zich in Antwerpen of één van de Antwerpse districten.

Diensten

Wifi, voldoende stroompunten in de ruimte en sanitaire voorzieningen zijn de minimumvereisten.

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen aan een volgende editie (december 2021 – januari 2022)? STAN komt graag een woordje uitleg geven. Schrijf je hieronder in voor een intakegesprek.

Schrijf je locatie in

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.