Skip to main content.

Wasbar

Registreer
Start of main content.

Studeren en terwijl je kleren keren

Hét dilemma van een kotstudent: studeren of je was doen? STUDY360 veegt dat dilemma gewoon van de (was)tafel met Wasbar Melkmarkt als nieuwe STUDY360-locatie! Vuile was? Pak je wasmand mee. Hongertje? Geen enkel probleem. De Wasbar is de ideale studieplek voor de typische student die altijd tijd tekort schiet voor het (kot)huishouden. Op deze STUDY360-locatie studeer je op de eerste verdieping, weg van het geroezemoes beneden, zodat je in alle rust volle gas kan geven voor je examens. En laat ondertussen die wastrommels maar draaien. Van een studentenhack gesproken.

Adres

Melkmarkt 17, 2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

Tijd voor een pauze

Was je studiestress weg en ontspan je tussen de draaiende kleren of trek de stad in om je hoofd leeg te maken. Zowat alles ligt in de buurt van deze hyper centrale studieplek: wandel even naar het Hendrik Conscienceplein of stap binnen bij het spelletjescafé The Playground. Let op: eigen lunch is niet toegestaan bij Wasbar, maar dat is ook helemaal niet nodig! Op de Melkmarkt vind je talloze cafeetjes en lunchbarretjes om je honger te stillen.

Bereikbaarheid

De Melkmarkt bereiken is as easy as it gets. Neem metro 2/5/9/15 of metro 4 tot aan de Groenplaats of neem je velo tot aan de velo-parking Groenplaats.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.