Centrum

Wasbar

STUDEREN VOOR BAGELLOVERS

Studeren, koffie drinken én je vuile was doen, bij de Wasbar kan het allemaal tegelijkertijd! Lekker multitasken op deze Antwerpse hotspot waarvan een deel van de eerste verdieping voor studenten is gereserveerd. Het kleurrijke interieur zorgt voor een goede studeervibe én ze zijn het hele weekend geopend voor de echte doorzetters.

Naast een hippe studeerplek krijg je als arme student één gratis warme drank, één gratis wasje én korting op de fantastisch lekkere bagel burger per studeersessie.

Adres

Melkmarkt 17
2000 Antwerp

03 434 89 03

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Gratis wasbeurt

*één gratis wasbeurt per student per dag *één gratis warme drank per student per dag *bestellen/afrekenen steeds beneden aan de toog

Rolstoeltoegankelijkheid

De studeerplekken zijn gelegen op de eerste verdieping. Er is helaas geen lift aanwezig.

Tijd voor een pauze

Brunchen, wassen én studeren: bij Wasbar is alles mogelijk. Neem naast je boeken dus ook zeker je vuile was mee.

Tijdens een studiebreak kan je genieten van een heerlijk ontbijtje, een lekkere bagel burger of van een vers stukje taart.

Mocht je behoefte hebben aan een frisse neus, maak dan zeker een wandelingetje naar het om de hoek gelegen Hendrik Conscienceplein en de Kathedraal of bezoek wat winkeltjes zoals ‘The Other Shop’, ‘Dille & Kamille’ en ‘Bloemen 7 days’ (bloemen voor op kot, hallo!).

‘s Avonds nog wat extra ontspanning nodig? Droom eens lekker onderuit gezakt weg bij een film in de knusse cinema Cartoon’s.

Check zeker onze studentengids voor nog meer fijne adresjes.

Bereikbaarheid

Wasbar is centraal gelegen aan de hippe Melkmarkt, vlak achter de Groenplaats. Talloze trams hebben hun halte in de buurt, dus zélfs met zware waszakken ben je er zo.

Vanuit de studentenwijk is het slechts 13 minuten lopen en met de fiets ben je er nog sneller. Kom je van verder weg? Dan is er een metrostation op 50 meter (Groenplaats), en er zijn tal van busstations in de buurt. Jouw ideale route kan je vinden via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met