Skip to main content.

The Ash

Registreer
Start of main content.

Studeren in een trendy youth hostel 

The Ash is de perfecte plek om te verblijven voor elke soort reiziger. Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Sluit je aan bij de andere gasten in onze bar of gemeenschappelijke ruimtes. Liever een hotelervaring? Boek een privékamer en geniet van de combinatie van de drukke stad met een ontspannen verblijf in ons hostel.

Dit prachtige hostel is nu ook voor jou open: de Antwerpse student. Je studeert in een gezellige co-working space, uitgerust met alles wat je nodig hebt om je uit te checken voor die herexamens in augustus. Even nood aan wat ontspanning? Geen probleem, bestel een heerlijke koffie en croque monsieur in de bar of daag je medestudenten uit om te poolen.

Hou de moed erin! Ook al lijkt de blok soms eindeloos, er is licht aan het einde van de tunnel. In The Ash ga je van boeken pakken naar backpacken in een oogwenk.

Adres

Italiëlei 237, 2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis water - Koffie en lunch beschikbaar aan schappelijke prijzen. - Ontspanningsruimte.

Tijd voor een pauze

Onder hetzelfde dak van The Ash vind je Bar Alma, perfect voor een verfrissende studiepauze. Slaag een internationaal babbeltje aan de toog of trek de stad in voor ander vermaak. A must-know: tussen 17u00 en 19u00 is het er elke dag Happy Hour! Ideaal voor studenten met lege zakken. Liever je hoofd leegmaken in het groen? Het Flamingoplein in de Zoo, het stadspark en het Begijnhof (voor ultieme rust) zijn op wandelafstand. Ook in Bar Alma zelf kan je genieten van je middag pauze met een heerlijke croque of pizza.

 

Bereikbaarheid

Het openbaar vervoer is de ideale keuze voor deze studieplek. Antwerpen-centraal is om de hoek en aan tramlijnen overschot genoeg: neem tram 1 tot aan Roosevelt perron Italië , tram 2/6 tot aan Diamant station, metro 8 tot aan Astrid station of metro 3/5/9/10/15 tot aan Opera station. Of neem eender welke stads- of regiobus tot aan Rooseveltplaats. Parkeer je fiets op de Keyserlei of in de ondergrondse fietsenparking (ingang Teniersplaats) en je Velo aan het begin van de Meir, Franklin Rooseveltplaats of de Anneessenstraat (zijstraat van de Keyserlei).

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.