STUDY360 is afgelopen. Houd begin december onze website in de gaten en kom te weten welke locaties er komende editie (vanaf 7 dec tot en met 28 januari) deelnemen.

Studentenbuurt

TAKEOFF_

In het hart van de studentenbuurt

Eveneens op de site van GATE15, vind je bar_TAKEOFF. Deze plek is al langer bekend bij menig student als TAKEOFFANTWERP, maar sinds kort kan je er ook terecht in de vernieuwde bar voor een lekkere koffie met gebak of een hartig gerechtje. Naast ondernemingszin in de student aanwakkeren, is dit ook dé plek om te co-werken in de studentenbuurt of lezingen te houden. Schuif mee aan de bloktafels en wie weet voel ook jij binnenkort iets borrelen.

 

Adres

Kleine Kauwenberg 17,
2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 3 augustus 2020.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis fruit - Stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Er zijn verschillende leuke adresjes op wandelafstand van TAKEOFF! Zin een broodje? Dan zit je goed bij  Salsa of Antwich. Voor een salade kan je terecht in het nieuwe Kool & zo of heb je liever een warme soep, dan kom je bij Supersoep aan je trekken. En wanneer het eindelijk weer tijd is voor een goede koffie, staat Vandoag is ‘t voor je klaar. Stoom afblazen na een intensieve dag studeren kan pakweg bij Kassa4 of Barracuda op de Ossenmarkt of ‘t Waagstuk op de Stadswaag.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Je fiets kan je kwijt op het pleintje voor TAKEOFFANTWERP_. Kom je met een Velo? Er is een station op het einde van de straat, op de Paardenmarkt. Vanaf treinstations Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem kan je gebruik maken van de ‘Blue Bikes’ huurfietsen.

Kom je liever met het openbaar vervoer? Je kan gebruik maken van de routeplanner van De Lijn. Bussen 1, 17, 30 en 34 stoppen alvast in de buurt.

In samenwerking met