Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan aub zo snel mogelijk ons noodnummer: 0489915660. Als we weten wie er wanneer en waar ziek is geworden, kunnen we contact opnemen met de andere studenten die daar tegelijkertijd hebben gestudeerd.

Studentenbuurt

TAKEOFF_

In het hart van de studentenbuurt

Een medebewoner van STAN in GATE15 is bar_TAKEOFF/ TAKEOFFANTWERP_. Hier geniet je van lekkere koffies met gebak of een hartig gerechtje, co-work je met medestudenten of woon je interessante lezingen bij. Althans, in normale tijden natuurlijk. Tijdens coronatijden is de bar en plek gesloten, maar toch ook een beetje open. Voor jullie, om veilig te studeren.

 

Adres

Kleine Kauwenberg 17,
2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 23 november 2020.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis fruit - Stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Er zijn verschillende leuke adresjes op wandelafstand van TAKEOFF! Zin een broodje? Dan zit je goed bij  Antwich. Voor een salade kan je terecht in het nieuwe Kool & zo of heb je liever een warme soep, dan kom je bij Supersoep aan je trekken. En wanneer het eindelijk weer tijd is voor een goede koffie, staat Vandoag is ‘t voor je klaar.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Neem één Studentengids Antwerpen bij STAN’s infobalie naast TAKEOFF met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

Bereikbaarheid

Je fiets kan je kwijt op het pleintje voor TAKEOFFANTWERP_. Kom je met een Velo? Er is een station op het einde van de straat, op de Paardenmarkt. Vanaf treinstations Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem kan je gebruik maken van de ‘Blue Bikes’ huurfietsen.

Kom je liever met het openbaar vervoer? Je kan gebruik maken van de routeplanner van De Lijn. Bussen 1, 17, 30 en 34 stoppen alvast in de buurt.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.