STUDY360 is afgelopen. Hou begin december de website in de gaten, dan maken we de nieuwe locaties bekend!

Studentenbuurt

TAKEOFF_

In het hart van de studentenbuurt

Eveneens op de site van GATE15, vind je bar_TAKEOFF. Deze plek is al langer bekend bij menig student als TAKEOFFANTWERP_, maar sinds kort kan je er ook terecht in de vernieuwde bar voor een lekkere koffie met gebak of een hartig gerechtje. Naast ondernemingszin in de student aanwakkeren, is dit ook dé plek om te co-werken in de studentenbuurt of lezingen te houden. Schuif in het weekend mee aan de bloktafels en wie weet voel ook jij binnenkort iets borrelen.

In het weekend is de bar gesloten en is TAKEOFF uitsluitend beschikbaar als STUDY360 locatie.

Adres

Kleine Kauwenberg 17,
2000 Antwerpen

Google Maps

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis fruit - Hoofdtelefoons - Ping pong - Stopcontacten

Tijdens het weekend zal BAR_TAKEOFF open zijn als STUDY360 locatie. Dit houdt in dat je moet inchecken vooraleer je kan studeren en dat de bar gesloten zal zijn. GATE15 biedt de studenten van STUDY360 tijdens deze dagen gratis water, koffie en thee aan.

Vanaf september is het van maandag tot vrijdag 'business as usual'. Eigen drank/eten is dan niet toegestaan, maar aan de bar kan je dan terecht voor heerlijke dranken en gerechten tegen democratische prijzen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Sinds de vernieuwing van de bar, moet je tijdens de week zelfs niet meer naar buiten om iets lekkers te krijgen. Koffies, broodjes, salades, warme maaltijden of juist iets zoets, bar_TAKEOFF heeft het allemaal. Wil je toch graag even de benen strekken dan vind je verschillende adresjes op wandelafstand! Zin een broodje? Dan zit je goed bij Jean-PierreSalsa of Bakker Veron. Voor een salade kan je terecht in het nieuwe Kool & zo of heb je liever een warme soep, dan kom je bij Supersoep aan je trekken. En wanneer het eindelijk weer tijd is voor een goede koffie, staat Vandoag is ‘t voor je klaar. Stoom afblazen na een intensieve dag studeren kan pakweg bij Kassa4 of Barracuda op de Ossenmarkt of ‘t Waagstuk op de Stadswaag.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Je fiets kan je kwijt op het pleintje voor TAKEOFFANTWERP_. Kom je met een Velo? Er is een station op het einde van de straat, op de Paardenmarkt. Vanaf treinstations Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem kan je gebruik maken van de ‘Blue Bikes’ huurfietsen.

Kom je liever met het openbaar vervoer? Je kan gebruik maken van de routeplanner van De Lijn. Bussen 1, 17, 30 en 34 stoppen alvast in de buurt.

In samenwerking met