Skip to main content.
studentenbuurt

Takeoff_

Registreer
Start of main content.

In het hart van de studentenbuurt

GATE15 is niet enkel de thuis van STAN maar ook van zaal TAKEOFF! Tussen de mooie groene planten en middenin de studentenbuurt kan je hier naar hartenlust studeren. Samen met andere studenten aan een ronde tafel zitten of zit je toch liever aan je eigen tafeltje of zelfs in een zeteltje? Dit kan hier allemaal. Geniet hier van een lekker warm tasje thee of koffie met een gezond stuk fruit voor die extra kracht tijdens de blok. Tijdens het warme weer kan je ook even buiten pauzeren op het gezellige terras. Dus ready for takeoff en vlieg in een rechte lijn door die examens!

Adres

Kleine Kauwenberg 17,
2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis fruit - Stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Op wandelafstand van zaal TAKEOFF vind je verschillende leuke adresjes om te eten of een koffietje te drinken. Ga bijvoorbeeld een lekkere samosa of soepje halen bij de Kool&Zo of ga een heerlijk koffietje drinken bij de Vandoag is ’t en haal een heerlijke matchakoek bij de Tartoer. Opties genoeg dus!

Bereikbaarheid

Je fiets kan je kwijt op het pleintje voor GATE 15. Kom je met een Velo? Er is een station op het einde van de straat, op de Paardenmarkt. Vanaf treinstations Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem kan je gebruik maken van de ‘Blue Bikes’ huurfietsen.

Kom je liever met het openbaar vervoer? Je kan gebruik maken van de routeplanner van De Lijn. Bussen 1, 17, 30 en 34 stoppen alvast in de buurt.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.