Skip to main content.

Steelforce

Registreer
Start of main content.

In een internationaal conglomeraat 

Business fanatics, listen up! Met STUDY360 kan je je binnenkort helemaal onderdompelen in de wereld van échte business people. Bij Steelforce studeer je in een groot bedrijf met een charmante en gezellige kantoorruimte. Deze optimale studielocatie staat garant voor staalharde concentratie.

Adres

Lange Klarenstraat 16/20, 2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water

Tijd voor een pauze

Krijg je honger van al dat studeren? Geen probleem: met Foodmaker Meir en verse broodjeszaak ‘T Winkeltje om de hoek, hoef je geen honger te lijden. Steelforce is gelegen in een zijstraat van de Meir. Kan je de lokroep van de winkelstraat niet weerstaan? Ga dan na je studiedag een shopke doen, want ge hebt da verdiend! Wie studentenbuurt zegt, zegt ook theaterbuurt en Steelforce ligt netjes in het midden. Een avondje cultuur na een productieve dag, wie zegt daar nee tegen?

Bereikbaarheid

Steelforce ligt vlakbij Meir Metro Station, waar heel veel trams passeren. Stap je af aan de Groenplaats? Ook dan moet je maar 9 minuten stappen. Valt mee, toch? Liever met de Velo? Parkeer dan aan Velostation Meirbrug of Lange Nieuwstraat. 

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.