Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Harmonie

Provinciehuis

Studeer in een architecturaal kunstwerk

Het nieuwe Provinciehuis is dé ideale plaats om je brein te motiveren in stijl! Het gebouw heeft een mooie kromming en is bedekt met driehoekige ramen, waardoor de moderne uitstraling helemaal tot zijn recht komt. Het Provinciehuis is niet enkel wondermooi, maar staat het ook helemaal in het teken van duurzaamheid, comfort, veiligheid en toegankelijkheid. Het compacte gebouw is 58 meter hoog en telt 14 verdiepingen, plaats zat dus om al die boeken in je hoofd te blokken!

Adres

Koningin Elisabethlei 22
2018, Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

Door het COVID-19 is de werking van ons gebouw sterk aangepast en mag je er niet meer vrij rondwandelen. Draag een mondmasker bij het binnenkomen, registreer je aan de aanmeldpaal én aan het onthaal en volg de signalisatie en de aangebrachte markeringen op de vloer. Aan de inkombalie en op de verdieping van je studeerplek staat er een ontsmettingszuil. Klaar met studeren? Reinig je studeerplek zodat een volgende student kan beschikken over een veilige studeerplek. Dorst of honger? Neem je eigen flesje drank of broodje mee en eet dit op aan je studeerplek.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het provinciehuis is rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Ben je het blokken even beu en heb je nood aan een welverdiende pauze? Voor een koffiepauze kan je terecht bij Fosbury & Sons Coffeelabs, bij een (groot) hongertje bij Italiaans restaurant A Tavola waar je nog steeds kan afhalen en voor een beloning na het studeren bij De Koninck. Deze drie topadresjes zijn allemaal op wandelafstand van het Provinciehuis, waardoor je niet te veel tijd verliest.

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Bereikbaarheid

Het Provinciehuis is super makkelijk bereikbaar. Haltes Provinciehuis (lijn 2, 6, 17, 30 en 191), Lokkaardstraat (lijn 22) en Harmonie (lijn 2, 6, 7, 15, 17, 30 en 191) liggen op een steenworp van deze op-en-top studielocatie! Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn. De dichtstbijzijnde Velo-stations zijn 042-Harmonie, 046-De Merode en 099-Generaal Leman.

Je fiets is welkom in onze bovengrondse of ondergrondse fietsenstalling. Voor de ondergrondse bezoekersfietsenstalling ga je via de trap met de lage treden naast de parkinginrit naar de fietsenstalling (kant Koningin Elisabethlei). Via diezelfde trap wandel je langs buiten naar de inkomhal.
Denk eraan om je fiets op slot te leggen.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.