Skip to main content.

Opera Ballet Vlaanderen

Registreer
Start of main content.

In een iconisch cultuurhuis  

Comedia dell’arte wordt comedia dell STUDY360 op deze iconische STUDY360-locatie! Release your inner stage queen bij Opera Ballet Vlaanderen, het grootste cultuurhuis van Vlaanderen. Je studeert in het voormalige authentieke operacafé die doet terugdenken aan de grandeur van Parijse bistro’s. Neem plaats aan afzonderlijke tafeltjes dicht bij stopcontacten om er volledig op los te studeren. Effkes hoofd leegmaken? Schrijf je in voor een prachtige voorstelling. Als dat niet de kunst van het studeren is? Op deze unieke STUDY360-locatie vind je de ruimte én de rust die jij nodig hebt voor jouw langverwachte academic comeback. 

Adres

Van Ertbornstraat 8, 2018 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

17:00-21:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis water - -

Tijd voor een pauze

Het Operaplein is de meest iconische intersectie van Antwerpen: genesteld tussen de Meir en De Keyserlei staan er eindeloze ontspanningsmogelijkheden op jou te wachten. Where do we even start? Beloon jezelf na een studiesessie met een filmvoorstelling in de UGC of met een outing naar de gloednieuwe gamehal voor spelletjes zoals Dance Arcade, Mario Kart, Pac-Mann, enzoverder. Of rol je studiefrustraties weg tijdens het bowlen. Enkel tijd voor een korte studiepauze? Het Flamingoplein in de Zoo, het Stadspark en het Begijnhof (voor ultieme rust) zijn op wandelafstand. Studentikoos eten doe je onder andere bij Aahaar, Exki en Lunch Garden. Maar de opties zijn werkelijk eindeloos.

 

Bereikbaarheid

De studielocatie is heel centraal gelegen en ultra makkelijk te bereiken met de trein of via het openbaar vervoer, maar ook met de fiets, te voet of via andere duurzame deelsystemen. De dichtstbijzijnde tramlijnen zijn tram 1 (Opera station), tram 2 (Diamant station), metro 8 (Astrid station) en metro 3/5/9/10/15 (Opera station). Je kan ook quasi elke stads- of regiobus nemen tot aan Rooseveltplaats, net achter het operagebouw. Het dichtstbijzijnde treinstation is Antwerpen-Centraal. Fietsenstallingen vind je op de Keyserlei of in de ondergrondse fietsenparking (ingang Teniersplaats). Je Velo kan je kwijt aan het begin van de Meir, Franklin Rooseveltplaats en in de Anneessenstraat (zijstraat van de Keyserlei).

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.