STUDY360 is afgelopen. Hou begin december de website in de gaten, dan maken we de nieuwe locaties bekend!

Stationsbuurt

Nokia

Connecting studying students

De Finse telecommunicatiegigant met slogan ‘We create the technology to connect the world’, verbindt opnieuw studenten in hun studieleed. Als een echte zakenman/vrouw buig je je in hun chique boardroom over de problemen die je cursus opwerpt. Vanop de 11de verdieping schenkt Nokia je bovendien een uniek panoramisch uitzicht op o.a. de ZOO en de binnenrijdende treinen van Centraal Station. Wij hopen alvast dat je concentratie er even onverwoestbaar is als hun Nokia 3310.

Adres

Copernicuslaan 50
2018 Antwerp

Google Maps

Openingsuren

Gesloten op feestdagen.

Voeg toe aan jouw kalender

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Een lift brengt je tot de 11e verdieping waar de studieplek zich bevindt. Een rolstoeltoegankelijke toilet vind je achter het onthaal. Vraag even of ze je toegang kunnen geven.

Tijd voor een pauze

Vanaf deze editie krijgen jullie exclusief toegang tot de ontspanningsruimte van de Nokia medewerkers, (inclusief pooltafel en darts!). Vraag hiervoor een badge aan het onthaal. Jullie kunnen ook mee aanschuiven in het Révo bedrijfsrestaurant. Daar kan je lunchen aan voordelige prijzen. Daarnaast vind je op het Kievitplein een Pain Quotidien, ideaal om een (gezonde) lunch en een koffie te scoren. Iets meer tijd? Ga dan een salade of een stuk taart eten in La Popote, een klein en gezellig eethuisje. Net examen gehad en zin om even los te gaan? In de Simonsstraat kom je feestzaal Ampèretegen, je wekt er zelf energie op door te bewegen op de dansvloer. Maar onze ultieme tip, dat is een bezoekje aan de Zoo. Geef toe: geen betere plek om even te ontspannen…

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Met de trein? Centraal Station is letterlijk naast de deur, neem de uitgang naar het Kievitplein en je bent direct ter plaatse! Er bevindt zich een grote fietsenstalling onder het Centraal Station. Ook is er een Velo-station in de Lange Kievitstraat, vlak naast het plein. Kom je liever met de bus? Bussen 17, 21 en 32 stoppen aan de halte Lange Kievitstraat. Bus 20 stopt aan de halte Van Den Nestlei. Vanaf die haltes wandel je nog vijf minuutjes naar het Nokia-gebouw. In premetrostation Plantin stoppen trams 2, 6, 9 en 15. Vanaf daar wandel je een kleine tien minuutjes. Jouw ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met