Van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 4 september kun je tijdens de tweede zit weer studeren bij STUDY360-locaties. In de week voorafgaand aan de start van deze periode maken we alle locaties bekend en kun je je opnieuw inschrijven. Houd onze website dus in de gaten!

Stationsbuurt

Nokia

Connecting studying students

De Finse telecommunicatiegigant met slogan ‘We create the technology to connect the world’, verbindt opnieuw studenten in hun studieleed. Als een echte zakenman/vrouw buig je je in hun boardroom over de problemen die je cursus opwerpt. Vanop de 11de verdieping schenkt Nokia je bovendien een uniek panoramisch uitzicht op o.a. de Zoo en de binnenrijdende treinen van Centraal Station. Wij hopen alvast dat je concentratie er even onverwoestbaar is als hun Nokia 3310.

Adres

Copernicuslaan 50
2018 Antwerpen

03 240 40 11

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 16 december 2019.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Lockers - Ontspanningsruimte - Tafelvoetbal - Stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Een lift brengt je tot de 11de verdieping waar de studieplek zich bevindt. Een rolstoeltoegankelijk toilet vind je achter het onthaal in de centrale inkomhal van Nokia. Vraag even of ze je toegang kunnen geven.

Tijd voor een pauze

Je kan toegang krijgen tot de ontspanningsruimte van de Nokia-medewerkers The HideOut waar je terecht kan voor een spelletje tafelvoetbal, darts of een gezelschapsspel. Vraag hiervoor een badge aan het onthaal. Voor een (gezonde) lunch en een koffie, vind je op het Kievitplein een Pain Quotidien. Iets meer tijd? Ga dan een salade of soep eten in Salade Sociale, een klein en gezellig eethuisje vlakbij. Net examen gehad en zin om even los te gaan? In de Simonsstraat kom je feestzaal Ampère tegen, je wekt er zelf energie op door te bewegen op de dansvloer. Maar onze ultieme tip, dat is een bezoekje aan de Zoo. Geef toe: geen betere plek om even te ontspannen…

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Met de trein? Centraal Station is letterlijk naast de deur, neem de uitgang naar het Kievitplein en je bent direct ter plaatse!

Er bevindt zich een grote fietsenstalling onder het Centraal Station. Ook is er een Velo-station in de Lange Kievitstraat, vlak naast het plein.

Kom je liever met de bus? Bussen 17, 21 en 32 stoppen aan de halte Lange Kievitstraat. Bus 20 stopt aan de halte Van Den Nestlei. Vanaf die haltes wandel je nog vijf minuutjes naar het Nokia-gebouw. In premetrostation Plantin stoppen trams 2, 6, 9 en 15. Vanaf daar wandel je een kleine tien minuutjes. Jouw ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met