Skip to main content.
Stationsbuurt

Nokia

Registreer
Start of main content.

Connecting studying students

De Finse telecommunicatiegigant met slogan ‘We create technology that helps the world act together’, verbindt opnieuw studenten in hun studieleed. Als een echte zakenman/vrouw buig je je in hun boardroom over de problemen die je cursus opwerpt. Vanop de 11de verdieping schenkt Nokia je bovendien een uniek panoramisch uitzicht op o.a. de Zoo en de binnenrijdende treinen van het Centraal Station. Wij hopen alvast dat je concentratie er even onverwoestbaar is als hun Nokia 3310. Je kan Nokia betreden op vertoon van je studentenkaart.

Adres

Copernicuslaan 50
2018 Antwerpen

03 240 40 11

Google Maps

Openingsuren

Open op werkdagen van 07:30 tot 18:30.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - ontspanningsruimte - pingpongtafel - kickertafel

Rolstoeltoegankelijkheid

Een lift brengt je tot de 11de verdieping waar de studieplek zich bevindt. Een rolstoeltoegankelijk toilet vind je achter het onthaal in de centrale inkomhal van Nokia. Vraag even of ze je toegang kunnen geven.

Tijd voor een pauze

Je kan toegang krijgen tot de ontspanningsruimte The Switch van de Nokia-medewerkers waar je terecht kan voor een spelletje tafelvoetbal, pingpong of een gezelschapsspel. Vraag hiervoor een badge aan het onthaal. 's Middags kan je gebruik maken van Nokia's eigen restaurant op het gelijkvloers. Voor een (gezonde) lunch en een koffie, vind je op het Kievitplein eveneens een Pain Quotidien. Iets meer tijd? Ga dan een salade of soep eten in Salade Sociale, een klein en gezellig eethuisje vlakbij. Net examen gehad en zin om even los te gaan? In de Simonsstraat kom je feestzaal Ampère tegen, je wekt er zelf energie op door te bewegen op de dansvloer. Maar onze ultieme tip, dat is een bezoekje aan de Zoo. Geef toe: geen betere plek om even te ontspannen…

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Met de trein? Centraal Station is letterlijk naast de deur, neem de uitgang naar het Kievitplein en je bent direct ter plaatse!

Er bevindt zich een grote fietsenstalling onder het Centraal Station. Ook is er een Velo-station op het Mediaplein vlakbij.

Kom je liever met de bus? Bussen 17, 21 en 32 stoppen aan de halte Lange Kievitstraat. Bus 20 stopt aan de halte Van Den Nestlei. Vanaf die haltes wandel je nog vijf minuutjes naar het Nokia-gebouw. In premetrostation Plantin stoppen trams 2, 6, 9 en 15. Vanaf daar wandel je een kleine tien minuutjes. Jouw ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.