Skip to main content.

Mediahuis

Registreer
Start of main content.

Droom je van een job in de journalistiek maar ben je nog student? STUDY360 combineert voor jou het beste van twee werelden. Studeren in Mediahuis brengt je heel erg dicht bij topredacties en professionele studio’s. Je studeert in gezellige vergaderzalen en gaat een koffietje halen tussen redacteurs van het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen. Bij Mediahuis voel je je thuis in de professionele sfeer van de journalistieke sector, zonder je examens te verwaarlozen.

Adres

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

09:00 - 18:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - ontspanningsruimte

Rolstoeltoegankelijkheid

Mediahuis is rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Koffietje om de dag door te komen? Geen zorgen! Bij Mediahuis is jouw koffie helemaal gratis. En voor de lunch kun je gezellig aanschuiven in de cafetaria, waar dagelijks verse maaltijden worden geserveerd. Als je geluk hebt, staan er die dag zelfs heerlijke frietjes op het menu. Vegetarische gerechten en broodjes tegen studentikoze prijzen? Check! Maar als je liever buiten de deur luncht, zijn er tal van leuke barretjes op slechts twee tramhaltes afstand van Mediahuis.

Op minder dan 10 minuten wandelen, vind je Wake-Up Cable. Na een lange dag studeren kan je er een sessie wakeboarden, waterskieën, kneeboarden of monoskiën boeken. Of je kan natuurlijk ook een drankje drinken op hun terras terwijl je toekijkt hoe de andere wakeboarders het ervanaf brengen.
Of ga even langs bij Padelland Linkeroever voor een potje padel.

 

Bereikbaarheid

Mediahuis bevindt zich vlakbij de tramhalte Regatta, waardoor het makkelijk te bereiken is vanuit het centrum. Fiets je liever? Dan is het ongeveer 15 minuten fietsen vanuit het centrum. Je kan er nu zelfs een Velo-station vlak voor de deur vinden.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.