Skip to main content.

MCA Labs

Registreer
Start of main content.

Wil je wel eens weten hoe het voelt om in een fancy office te werken? MCA Labs has got you covered! In hun coworking space komen mensen uit de hele maritieme sector samen om te werken en contact te maken. Fun fact: 90% van het meubilair dat je er ziet is tweedehands gekocht of gemaakt van oude zeecontainers en scheepstouwen. Talk about taking thrifting to the next level! Er zijn ook focusgebieden en geluiddichte telefooncellen voor optimale concentratie. Maar je kan ook relaxen in gezellige lounges waar je een spelletje pool kan spelen, koffie en thee kan drinken, of een snack uit de Smart Fridge (fancy!) kan halen. Ruil 'chillen aan de kaaien’ dus even in voor 'studeren aan de kaaien’ met deze STUDY360-locatie!

Adres

De Gerlachekaai 20, 2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

gratis koffie - gratis thee - gratis water - kickertafel - biljardtafel

Tijd voor een pauze

Een hongerke? Dan kan je bij Nouna’s Foodbar terecht voor broodjes, wraps, toasts, panini’s en croques. Dat alles én soepjes en pasta kan je ook krijgen bij T Soet Brood. Iets verder kan je ook terecht bij Fresh à Manger en WASBAR. Nood aan een culture fix? Om de hoek kan je even binnenspringen bij het FoMu en iets verder vind je ook het MHKA. Wil je de sporty spice in je loslaten? The Brick is vlakbij!

Bereikbaarheid

Een fancy locatie als MCA Labs kan alleen maar op het fancy Zuid liggen natuurlijk. Kom je met de tram? Dan stap je met tram 4 af aan Pacificatie en met tram 1 aan Bolivarplaats. Daarna wandel op 10 minuutjes naar MCA Labs. Aan halte Broedermin stap je af als je komt met tram 10, bus 13 of 14. Na een korte wandeling van 15 min. kom je aan op je bestemming! Bus 180, 181, 182 en 183 stoppen bij de Graaf Van Hoornestraat, bus 500 aan Antwerpen Zuid perron 3b en bus 22 aan Antwerpen Tropisch Instituut. Van die locaties wandel je op 12 tot 16 minuten naar je fancy studieplek. Kom je met de fiets? Dan kan je die veilig wegzetten in de overdekte fietsenstalling Waalse Kaai. Een vélo-fiets kan je kwijt op de Cockerillkaai, aan het FOMU of het MHKA.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.