Skip to main content.

Ikea

Registreer
Start of main content.

Let’s be honest, studeren in de IKEA is toch echt wel een bucket-list item? Awel, dankzij STUDY360 kan je die droom nu in vervulling laten gaan. Je moet er gelukkig niet in de showrooms zitten, maar wel in het restaurant! Een ideaal excuus om nog eens van die overheerlijke Zweedse ballekes te smullen. Combineer die drang om je kot opnieuw in te richten dus meteen met een goede study sesh!

Adres

Boomsesteenweg 755
2610 Antwerpen

02 719 19 19

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie gaat open op 19 december.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water

Tijd voor een pauze

Ver moet je voor een lekkere lunch niet gaan: gewoon even 2 stappen zetten en je kan de Zweedse balletjes al zien shinen in al hun glorie. IKEA biedt je bovendien een stempelkaart voor studenten aan: eet je 5 keer bij IKEA? Dan is de 6e keer gratis! Het enige wat je daarvoor moet doen is lid zijn van de IKEA Family club. Easy!

Het wordt nóg beter, want IKEA voorziet gratis koffie, thee en fruitwater voor alle studenten. Als je je aanmeldt bij deze STUDY360-locatie krijg je een polsbandje waarmee je à volonté kunt bijtappen. Dé ultieme study motivation.

Bereikbaarheid

En we horen je denken, 'euhm, hoe geraak ik daar dan?' Kom je met het openbaar vervoer, dan neem je bus 500, 21, 180, 181, 182, 183 of 17. Je parkeert er ook gratis je auto op de parking van IKEA of MediaMarkt. Pak je het liever wat sportiever aan? Er is ook een fietsenstalling aanwezig zodat je je stalen ros veilig kan stallen tijdens je studiesessie.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.