Skip to main content.

FOMU

Registreer
Start of main content.

Het Fotomuseum of FOMU is één van de hotspots van het trendy Antwerpen-Zuid. Het FOMU verzamelt en beheert unieke collecties van fotobeelden, apparatuur en fotoboeken. Naast een bezoekje brengen aan dit eigentijdse museum, kun je hier nu ook studeren! Aan hippe eetplekjes is er alvast geen gebrek op deze locatie. Nouna’s Foodbar, WASBAR, Butchers Coffee…zijn maar enkele voorbeelden. In het museum zelf vind je ook het FOMUcafé, de ideale pauzeplek! Voor wie liever vertoeft in openlucht, is er het park aan de Gedempte Zuiderdokken, dat een tijdje geleden werd opengesteld voor het publiek.

Adres

Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen

03 242 93 18

Google Maps

Openingsuren

10:00 tot 18:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - lockers - oordopjes

Rolstoeltoegankelijkheid

Het FOMU is bereikbaar met tram 1 en tram 4, ook bussen 180,181,182 en 183 stoppen vlakbij en er is een velo-station op de Waalsekaai.

FOMU_LUCID

Tijd voor een pauze

Aan hippe eetplekjes is er alvast geen gebrek op deze locatie. Nouna’s Foodbar, WASBAR, Butchers Coffee…zijn maar enkele voorbeelden. In het museum zelf vind je ook het FOMUcafé, de ideale pauzeplek! Voor wie liever vertoeft in openlucht, is er het park aan de Gedempte Zuiderdokken, dat een tijdje geleden werd opengesteld voor het publiek.

Bereikbaarheid

De studielocatie is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, met de fiets, te voet of via duurzame deelsystemen. Alle informatie over trajecten en dienstregelingen vind je op www.slimnaarantwerpen.be.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.