Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Zuid

Campus National

HET DERDE MOOISTE GEBOUW VAN ANTWERPEN

Campus National van Thomas More Antwerpen is de ‘engagementscampus’ van Thomas More. Gebouwd aan het einde van de 19e eeuw als een huurkazerne, is het nu een gebouw met meerdere functies, maar nog steeds een sociale boel. Je vindt er een polyvalente zaal, leercentrum, studentenkamers, co-working places en een café. Het gebouw werd in 2015 uitgeroepen tot het derde mooiste gebouw van Antwerpen en met een beetje geluk kijkt jouw studieplek uit op de prachtige binnentuin van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Studeren in een mooie en inspirerende omgeving dus.

Adres

Kronenburgstraat 62 - 68
2000 Antwerpen

03 241 08 06

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 16 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis water - Gratis fruit - Lockers - Hoofdtelefoons - Oordopjes - Stopcontacten

Verpichtingen nav coronamaatregelen: handen ontsmetten bij binnenkomen van campus; steeds mondmasker opzetten (zowel bij het rondlopen in het gebouw als tijdens het studeren), deuren open laten, ramen op kip zetten en na elk uur even open zetten om te verluchten, trap gebruiken ipv de lift, gaan pauze op de campus, er zijn wandelkaartjes beschikbaar, mogelijkheid om bureautafel te ontsmetten en handen te ontsmetten aan diverse zuilen in de campus, take away dranken beschikbaar in café National.

Rolstoeltoegankelijkheid

Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk, inclusief de toiletten.

Tijd voor een pauze

Op deze studielocatie zijn geen pauzeplekken beschikbaar. We zorgden wel voor leuke pauzewandelkaartjes. Elke wandeling duurt ongeveer 10 minuutjes en brengt je langs leuke plekjes in onze campuswijk. In ons Café National is take-away coffee te verkrijgen, maar ook op je wandeling kom je ze tegen… de hippe barretjes met een take away aanbod.

Wil je het nuttige aan het aangename koppelen? Doe dan mee met het buurtproject om mensen van de buurt uit de eenzaamheid te halen. Breng mee de warme wenskaartjes rond in de bus van elke wijkbewoner. Je wordt er in deze stresserende blokken-in-coronatijden instant vrolijk van als je zelfs dan je steentje kan bijdragen! Jawel! Hartje Hartje Hartje <3

De tuin van het Tropisch Instituut, onze overbuur staat tijdens kantooruren ook ter jullie beschikking. Met een groepje van max 4 studenten kan je even pauzeren in het grasperkje of op de banken.

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

Bereikbaarheid

Een fietsenstalling vind je in de kelder van de campus. Je Velostation (072 – Tropisch Instituut) vind je vlak bij de deur, in de Kronenburgstraat.

Kom je liever met de bus of tram? Gebruik dan de routeplanner van de De Lijn. Tram 4 en bus 22, 180, 181, 182 en 183 stoppen alvast in de buurt aan de Nationalestraat en tram 8 en 10 stoppen op de Leien aan de halte Kasteelpleinstraat.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.