Skip to main content.
zuid

Campus National

Registreer
Start of main content.

Een frisse neus of met je neus in de boeken?

Ben je op zoek naar een studielocatie met veel variatie? Dan ben je bij Campus National van Thomas More Antwerpen aan het juiste adres. Dit historische gebouw is helemaal omgetoverd tot een uniek community-project waar leren centraal staat. Tijdens de blok kan je hier terecht in gezellige coworking spaces en leerruimtes. Heb je even zin in een koffietje of een gebakje? No worries, Café National voorziet je in al je zoete zonden. Deze locatie bevindt zich ook in het hartje van Antwerpen, perfect dus om na je zware studiedag nog even een shopke te placeren of door de mooie straten van Antwerpen te wandelen.

Adres

Kronenburgstraat 62 - 68
2000 Antwerpen

03 241 08 06

Google Maps

Openingsuren

08.30 tot 18.00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis water - gratis fruit - Stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk, inclusief de toiletten.

Tijd voor een pauze

Café National is de perfecte plek om even tot rust te komen tijdens de examens. Laat die hersencellen een beetje uitrusten en kies een spannend boek uit van het buurtbibje. Dit is een community-project waarin de boeken geschonken zijn door buurtbewoners, studenten of toevallige voorbijgangers. Tof hé!

Heb je even frisse lucht nodig tussen het groen? Dit kan! De tuin van het Tropisch Instituut, tegenover Campus National, is namelijk open tijdens de kantooruren. Zalig toch? Voor een koffietje of lekker gebakje kan je ook terecht bij bakkerij FUNK of Caffenation goes Koco. Voor een gezonde lunch kan je eens binnenspringen bij Charlie’s.

Bereikbaarheid

De studielocatie is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, met de fiets, te voet of via duurzame deelsystemen. Alle informatie over trajecten en dienstregelingen vind je op www.slimnaarantwerpen.be.

Een fietsenstalling vind je in de kelder van de campus. Je Velo station (072 - Tropisch Instituut) vind je vlak bij de deur, in de Kronenburgstraat.

Kom je liever met de bus of tram? Gebruik dan de routeplanner van de De Lijn. Tram 4 en bus 22, 180, 181, 182 en 183 stoppen alvast in de buurt aan de Nationalestraat en tram 8 en 10 stoppen op de Leien aan de halte Kasteelpleinstraat.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.