Er zijn momenteel wat problemen met het real-time inchecken. We werken er hard aan dit zo snel mogelijk op te lossen. Dank voor jullie geduld en begrip.

Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan aub zo snel mogelijk ons noodnummer: 0489915660. Als we weten wie er wanneer en waar ziek is geworden, kunnen we contact opnemen met de andere studenten die daar tegelijkertijd hebben gestudeerd.

Zuid

Campus National

HET DERDE MOOISTE GEBOUW VAN ANTWERPEN

Campus National van Thomas More Antwerpen is de ‘engagementscampus’ van Thomas More. Gebouwd aan het einde van de 19e eeuw als een huurkazerne, is het nu een gebouw met meerdere functies, maar nog steeds een sociale boel. Je vindt er een polyvalente zaal, leercentrum, studentenkamers, co-working places en een café. Het gebouw werd in 2015 uitgeroepen tot het derde mooiste gebouw van Antwerpen en met een beetje geluk kijkt jouw studieplek uit op de prachtige binnentuin van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Studeren in een mooie en inspirerende omgeving dus.

Adres

Kronenburgstraat 62 - 68
2000 Antwerpen

03 241 08 06

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 7 December

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis water - Gratis fruit - Computers - Lockers - Hoofdtelefoons - Ontspanningsruimte - Stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk, inclusief de toiletten.

Tijd voor een pauze

Verschillende zaken op het Antwerpse Zuid zijn overgestapt op meeneemservice. Probeer bijvoorbeeld de heerlijke vegetarische gerechtjes van De Broers van Julienne, haal een koffie bij Mirlo’s, een glutenvrij broodje bij Eugene of trek naar MOSS voor koffie, ontbijt of lunch. Gewoon even de benen strekken? Maak een wandeling langs het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen, de Waterpoort of de Gedempte Zuiderdokken. 

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Bereikbaarheid

Een fietsenstalling vind je in de kelder van de campus. Je Velostation (072 – Tropisch Instituut) vind je vlak bij de deur, in de Kronenburgstraat.

Kom je liever met de bus of tram? Gebruik dan de routeplanner van de De Lijn. Tram 4 en bus 22, 180, 181, 182 en 183 stoppen alvast in de buurt aan de Nationalestraat en tram 8 en 10 stoppen op de Leien aan de halte Kasteelpleinstraat.

In samenwerking met