Skip to main content.

Momenteel zijn alle locaties gesloten. De volgende editie start op 30 april 2024.

zuid

Campus National

Registreer
Start of main content.

HET DERDE MOOISTE GEBOUW VAN ANTWERPEN

Campus National van Thomas More Antwerpen is de ‘engagementscampus’ van Thomas More. Gebouwd aan het einde van de 19e eeuw als een huurkazerne, is het nu een gebouw met meerdere functies, maar nog steeds een sociale boel. Je vindt er een polyvalente zaal, leercentrum, studentenkamers, co-working places en een café. Het gebouw werd in 2015 uitgeroepen tot het derde mooiste gebouw van Antwerpen en met een beetje geluk kijkt jouw studieplek uit op de prachtige binnentuin van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Studeren in een mooie en inspirerende omgeving dus.

Adres

Kronenburgstraat 62 - 68
2000 Antwerpen

03 241 08 06

Google Maps

Openingsuren

09:00 tot 17:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis water - gratis fruit - lockers - hoofdtelefoons - oordopjes - Stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk, inclusief de toiletten.

Tijd voor een pauze

In  Café National kan je een koffie drinken terwijl je in hun buurtbibje rondsnuistert of één van hun lokale community-projecten bewondert. Grotere honger? Op 5 minuten wandelafstand ben je al op de Marnixplaats, waar je heel wat toffe restaurants en barretjes vindt.

De tuin van het Tropisch Instituut, de overbuur van Campus National staat tijdens kantooruren ook ter jullie beschikking!

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

De studielocatie is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, met de fiets, te voet of via duurzame deelsystemen. Alle informatie over trajecten en dienstregelingen vind je op www.slimnaarantwerpen.be.

Een fietsenstalling vind je in de kelder van de campus. Je Velo station (072 - Tropisch Instituut) vind je vlak bij de deur, in de Kronenburgstraat.

Kom je liever met de bus of tram? Gebruik dan de routeplanner van de De Lijn. Tram 4 en bus 22, 180, 181, 182 en 183 stoppen alvast in de buurt aan de Nationalestraat en tram 8 en 10 stoppen op de Leien aan de halte Kasteelpleinstraat.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.