Van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 4 september kun je tijdens de tweede zit weer studeren bij STUDY360-locaties. In de week voorafgaand aan de start van deze periode maken we alle locaties bekend en kun je je opnieuw inschrijven. Houd onze website dus in de gaten!

Borgerhout

BorGerHub

Vredig studeren

Het voormalig vredegerecht aan de Turnhoutsebaan staat sinds oktober 2019 bekend als BorGerHub en sinds vandaag als jouw nieuwe favoriete studeerplekje. BorGerHub is een pop-up store en co-working space waar je je mag verwachten aan een mix van culturen, creatievelingen en zelfgemaakte producten. Een grote, diverse groep Antwerpse ondernemers kunnen terecht bij BorGerHub om een ruimte te huren aan een vriendelijk prijsje en komen hier bijeen om (samen) hard te werken. Een top inspiratie dus om hetzelfde te komen doen!

Adres

Turnhoutsebaan 92, 2140 Borgerhout

0477 75 82 91

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 9 december 2019.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Gratis fruit

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

BorGerHub bevindt zich in het hartje van Borgerhout, dus aan pauzemogelijkheden is hier zeker geen tekort. Binnen 10 minuutjes wandel je naar één van de chillste plekjes die onze koekenstad kent: de ZOO Antwerpen. Kom tot rust en maak je hoofd leeg terwijl je gezelschap wordt gehouden door de apen, flamingo’s of zeepaardjes. Trek gekregen in iets lekkers? Ga dan voor een lekkere eco-friendly maaltijd bij het Eco-café of smul van Marokkaanse specialiteiten aan een spotprijsje bij Sol Y Mar. Voor lekker eten hoef je trouwens helemaal niet ver; bij BorGerHub zelf kun je ook een lekkere huisgemaakte lunch scoren in Bar+.
Meer pauze-inspiratie nodig? Check dan snel alle handige tips in onze studentengids.

Bereikbaarheid

Kom je met de trein naar Antwerpen? Dan is het slechts 10 minuutjes wandelen naar BorGerHub, maar deze toffe studieplek is ook heel gemakkelijk met tram of bus te bereiken. Kom je met de tram of bus? Stap dan af bij Halte Borgerhout Drink. Tram 8, 10 en 24 stoppen hier alsook buslijnen 30, 410, 415-418, 427 en 429. Voor jouw ideale routeplanning check je trouwens het beste de routeplanner van De Lijn.