Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Borgerhout

BorGerHub

Vredig studeren

Het voormalig vredegerecht aan de Turnhoutsebaan staat sinds oktober 2019 bekend als BorGerHub en sinds vandaag als jouw nieuwe favoriete studeerplekje. BorGerHub is een pop-up store en co-working space waar je je mag verwachten aan een mix van culturen, creatievelingen en zelfgemaakte producten. Een grote, diverse groep Antwerpse ondernemers kunnen terecht bij BorGerHub om een ruimte te huren aan een vriendelijk prijsje en komen hier bijeen om (samen) hard te werken. Een top inspiratie dus om hetzelfde te komen doen!

Adres

Turnhoutsebaan 92
2140 Borgerhout

0477 75 82 91

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 18 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

BorGerHub bevindt zich in het hartje van Borgerhout, dus aan drukke Turnhoutsebaan scoor je zo een lekkere meeneemmaaltijd of een koffie (bijvoorbeeld bij Viggo’s). Voor lekker eten hoef je trouwens helemaal niet ver; bij BorGerHub zelf kun je ook een lekkere huisgemaakte lunch neenemen vanuit Bar+.

Steek de Turnhoutsebaan over naar de Kerkstraat en shoot some hoops op een van de bekendste basketbalpleintjes in ’t Stad, of strek nog vijf minuten langer de beentjes en rust daarna tevreden uit op één van de bankjes van het Krugerplein. Jezelf vergapen aan het mooie districtshuis op het Moorkensplein blijft natuurlijk ook altijd een fijne optie.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Bereikbaarheid

Kom je met de trein naar Antwerpen? Dan is het slechts 10 minuutjes wandelen naar BorGerHub, maar deze toffe studieplek is ook heel gemakkelijk met tram of bus te bereiken.

Kom je met de tram of bus? Stap dan af bij Halte Borgerhout Drink. Tram 8, 10 en 24 stoppen hier alsook buslijnen 30, 410, 415-418, 427 en 429. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.