Skip to main content.

BindusVZW

Registreer
Start of main content.

We're all in this together! 

Het is misschien wel de meest geneuriede songtekst die weerklinkt in de gangen van STUDY360. Geen organisatie die hier beter bij aansluit dan Bindus vzw. Hun missie is verbinden. Superdiversiteit, inclusie en interculturaliteit zijn hun basiswaarden. Een organisatie met het hart op de juiste plaats, dé good vibes waar je naar snakt tijdens de blok, toch?

Adres

Brederodestraat 188
2018 Antwerpen

03 289 91 13

Google Maps

Openingsuren

09:30 tot 17:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water

Tijd voor een pauze

Het Zuid spreekt tot de verbeelding. Geen straat die er harder leeft dan de Brederodestraat. De Troonplaats heeft bijvoorbeeld heel wat leuks te bieden ter ontspanning. Een koffie vind je er bij Kolonel Koffie, een pintje, wijntje of een streepje muziek vind je bij Jazzcafé Roza of café Plastron en voor de hongerige maag is er tapasbar Cava, Bar Bertil of Mission Massala. Meer zin in een snelle hap? Aan kebap- en pizzazaken geen gebrek in de omgeving. Zin in een beetje cultuur na een lange studiedag? Cultuurcentrum Monty bevindt zich achter de hoek en heeft vaak heel wat leuke voorstellingen in de aanbieding aan erg studentikoze prijzen.

Bereikbaarheid

Bindus vzw ligt op een boogscheut van het centrum. Je geraakt er dus op een kleine tien minuutjes met de fiets of de velo en voor wie houdt van de - iets pittigere - ochtendwandeling is dit zelfs vanuit de studentenbuurt te voet te doen. Houdt de regen of de vermoeidheid je tegen? Niet getreurd. Ook tram 1, 10 en 4 of bus 13 en 14 zetten je (bijna) af voor de deur.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.