STUDY360 is afgelopen.
Hou begin mei onze website in de gaten en kom te weten welke locaties er komende editie vanaf maandag 11 mei deelnemen.

Buitencampus

Aquafin

EEN BUITENKANSJE VOOR STUDENTEN VAN DE BUITENCAMPUS

Ondertussen is deze locatie aan de 5e editie toe en begon 3 jaar geleden als allereerste STUDY360 locatie in de buurt van Campus Drie Eiken en Groenenborger. Waterzuiveringsbedrijf Aquafin zorgt voor de terugkeer van proper water in de natuur. Met duurzaamheid als voornaamste sfeerpunt streeft het bedrijf naar een positieve impact op de leefomgeving van mens en dier.

Aquafin opent deze blok haar deuren voor studenten met verschillende behoeftes. Je studeert hier steeds in kleine groepjes van 6 tot 8 studenten. Motivatieboost nodig? Schuif aan tussen de werknemers en proef van de dagelijks werksfeer. Extreme focus modus? Neem plaats in de stille zone. De middenweg vind je in de afgesloten ruimte waar je zicht hebt op atrium en onthaal. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij Aquafin vind je ongetwijfeld de ideale omstandigheden voor jouw studiesessie.

 

Adres

Dijkstraat 8
2630 Aartselaar

03 450 45 11

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 9 december 2019.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Oordopjes - Ontspanningsruimte - Ping pong - Catering

Je kan gebruik maken van onze cateringsdiensten. Tijdens de lunch kan je slaatjes, verse soep en allerlei broodjes verkrijgen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Ontspanning is essentieel voor een productieve studiedag. Voor een actief tussendoortje ren je ’s middags een toertje mee met de Aquafin-medewerkers of spring binnen in de wekelijkse yogales. Heerlijk wandelen of fietsen kan op het Geitepad dat midden tussen het groen ligt, eveneens de kortste weg tussen Aquafin en Campus Drie Eiken. Spelen en rollebollen kan in het ruigste park van Antwerpen: Park van Eeden ligt op 5 minuutjes stappen.

Op een kwartiertje wandelen vind je verschillende winkels langs de A12. Stap even uit studie modus en betreedt de wereld van woonfantasieën, outdoorfashion & action en multimedia.

Bereikbaarheid

Aquafin is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Lijn heeft een halte vlak voor het hoofdkantoor (Halte Aartselaar Dijkstraat met lijnen 133, 180, 181, 182 en 183) Stippel jouw ideale route uit met de routeplanner De Lijn. Kom je met de fiets? Parkeer deze dan in de afgesloten fietsenstalling van Aquafin.

In samenwerking met