Skip to main content.

Wikings-NSK x Felix Pakhuis

Registreer
Start of main content.

Heb je nog die extra motivatie nodig om te knallen tijdens de examens? Boy, do we have something for you!

Wikings-NSK opent van zondag 28 mei t.e.m. donderdag 1 juni een marathon-examenplek: je kan elke dag van 8 uur 's ochtends tot middernacht (yes, you read that right) studeren in het prachtige Felix Pakhuis. Deze locatie is onlosmakelijk verbonden met de rijke geschiedenis van Antwerpen, dus is op zich al de moeite om eens te komen bezoeken. Wikings-NSK voorziet bovendien plek voor wel 120 studenten. Een productieve study sesh op een iconische locatie? Hell yeah!

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog leuke extraatjes om de studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken. Zo worden er gratis goodies, fruit, snacks & smoothies uitgedeeld. En als feestelijke afsluiter zal er ook gratis ontbijt en middageten zijn!

Je hebt nog nooit zoveel goesting gehad om te studeren!

Voor alle verdere info & updates: volg @wikings_nsk op Instagram

Adres

Godefriduskaai 30

Google Maps

Openingsuren

8:00-00:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WiFi - Koud Water - Airco - Gratis Fruit - Gratis Study Goodies - Gratis Smoothies - Gratis Afternoon Snacks - Gratis Ontbijt & Middageten op Donderdag 01/06

Powered by our Founding Partners:
BNP Paribas Fortis | Trifinance | Moore Belgium | PwC

Voor alle info & updates: volg @wikings_nsk op Instagram

Tijd voor een pauze

Goed nieuws voor de koffie lovers: in de buurt van 't Eilandje heb je tal van heerlijke koffiebars. Probeer bijvoorbeeld Maona en kolonel&reede om je energiepijl te boosten!

's Middags kan je je honger stillen met een broodje van de Oude Leeuw. Wil je graag afwisselen met een salade, een soepje of zelfs rice paper rolls? Dan moet je bij Goesting zijn, een gezonde lunchbar op de Falconrui.

Voor een korte pauze tussen de hoofdstukken door, kan je snel naar het panorama op het MAS of een mooie wandeling langs de Schelde maken, met of zonder ijsje van Foubert in de hand. Blijf je tot middernacht studeren en wil je de dag in stijl afsluiten? Passeer dan nog bij Het Bos om de hoek, hier kan je vaak een nice feestje of evenement meepikken.

Bereikbaarheid

Het Felix Pakhuis is gelegen op slechts 10 minuten stappen van de Universiteitsbuurt. Kom je van verder met het openbaar vervoer? Dan brengt tram 1 (halte Paardenmarkt) je in de buurt en bus 17 (halte Felixarchief) tot aan de deur! Er is bovendien een Velo-station op de hoek van de straat, genoeg opties dus!

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.