Eilandje

Urban City

RUIMTE, LICHT EN EEN PRACHTIG UITZICHT

In dit toffe kantorencomplex worden ruimtes verhuurd aan aanstormende start-ups en gevestigde namen. Duurzaamheid, sociale relevantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn de pijlers van UrbanCity. In dit ruimtelijk ingedeelde pand geniet je van veel lichtinval en een fenomenaal uitzicht op het Eilandje en het MAS. Naast de renovatie van het interieur krijgt ook het dak een nieuwe bestemming. Hier is een heuse urban farm in aantocht. Dankzij deze faciliteit worden ook niet-huurders aangespoord tot samenwerking waardoor co-working en co-creatie een extra dimensie krijgen. Laat jouw inspanningen in deze open en innovatieve omgeving resulteren in daverende studieresultaten!

Adres

Ankerrui 9
2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Wisselende openingsuren, kijk dus zeker goed na wanneer deze locatie open is!

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Ontspanningsruimte - Ping pong

STUDY360 Urban City

Tijd voor een pauze

Tijdens een welverdiende break is het goed vertoeven op het dakterras of in de hippe refter op de vierde etage. Sla blokkades en frustraties van je af tijdens een potje pingpong, of laat een frisse wind door je motivatie waaien tijdens een wandeling rond het Willemdok.

Op en rond het Eilandje vind je tal van eet- en drinkgelegenheden om bij te tanken. Voor een goede kop koffie en een stevig ontbijt kun je terecht bij Blend. Pasta voor kleine en grote eters vind je bij Bavet en voor overheerlijke pizza’s ga je naar Otomat. Sluit je intensieve studiedag af in een cafeetje in de buurt.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

UrbanCity is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Stippel jouw ideale route uit met de routeplanner van De Lijn. Velo stations (033) Hessenhuis en (052) Waaslandtunnel zijn de dichtstbijzijnde. Je eigen fiets kun je keurig kwijt in de stalling.

In samenwerking met