Skip to main content.

Momenteel zijn alle locaties gesloten. De volgende editie start op 30 april 2024.

eilandje

Urban city

Registreer
Start of main content.

RUIMTE, LICHT EN EEN PRACHTIG UITZICHT

In dit toffe kantorencomplex worden ruimtes verhuurd aan aanstormende start-ups en gevestigde namen. Duurzaamheid, sociale relevantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn de pijlers van UrbanCity. In dit ruimtelijk ingedeelde pand geniet je van veel lichtinval en een fenomenaal uitzicht op het Eilandje en het MAS.

Adres

Ankerrui 9
2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

08:30 tot 16:30

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - ontspanningsruimte - pingpongtafel

Tijd voor een pauze

Tijdens een welverdiende break is het goed vertoeven in de hippe refter op de vierde etage. Sla blokkades en frustraties van je af tijdens een potje pingpong, of laat een frisse wind door je motivatie waaien tijdens een wandeling rond het Willemdok. Op en rond het Eilandje vind je tal van eet- en drinkgelegenheden om bij te tanken. Voor een goede kop koffie en een stevig ontbijt kun je terecht bij Blend. Pasta voor kleine en grote eters vind je bij Bavet en voor overheerlijke pizza’s ga je naar Otomat. Sluit je intensieve studiedag af in een cafeetje in de buurt.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

UrbanCity is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.beVelo stations (033) Hessenhuis en (052) Waaslandtunnel zijn de dichtstbijzijnde. Je eigen fiets kun je keurig kwijt in de stalling.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.