Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Noordersingel

Trix

Broedplaats voor jong talent

Dit multifunctioneel muziekcentrum heeft alles in huis wat jong, creatief talent nodig heeft om ideeën uit te werken. Repetitieruimtes en opnamestudio’s met Artists In Residents zoals Jaguar Jaguar en Moonboat , workstations voor videokunstenaars in spe en webdesign, en workshops waar professionele muzikanten of grafici je de kneepjes van het vak leren. De drie concertruimtes – Trix Zaal, Trix Club en Trix Café – worden regelmatig ingepalmd door zowel opkomend als reeds doorgebroken muzikaal talent. Van rockband en hiphop ensembles tot popidolen en metalheads: alles passeert hier de revue.

En nu zetten zij de deuren open voor jullie studeertalent!

Adres

Noordersingel 28/30
2140 Borgerhout

03 670 09 00

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis water - Bij goed weer kan je studeren in de tuin.

Door de huidige omstandigheden in verband met COVID-19 vragen we de studenten om eigen drinken, eten en snacks mee te nemen.

Rolstoeltoegankelijkheid

De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Ook in take away-tijden vind je vast wat lekkers op de nabijgelegen Turnhoutsebaan. Deze straat vormt de spil van oud Borgerhout en is gevuld met kruideniertjes en ander betaalbaar lekkers. Trix heeft een ruime tuin om je lunch te verorberen.

Haal je liever wat langer een frisse neus? Spring even op je fiets naar het Rivierenhof, aka de grootste tuin van ’t Stad. Wel 130 voetbalvelden groot, met brede lanen, verschillende vijvers en uitgestrekte grasvelden… ideaal om de laatste zonnestralen mee te pikken of voor een verfrissend potje voetbal na een stevige bloksessie.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Bereikbaarheid

Trix is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Voor de ingang staat er een grote fietsenstalling. 450 meter van het gebouw vind je het Velostation 154 – Terloplein.

Ook met het openbaar vervoer kan je Trix gemakkelijk bereiken. Met tram 10 ben je zo op de locatie. En bussen 38 en 410 stoppen tevens praktisch voor de deur. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn. 

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.