Skip to main content.

The Brain Embassy

Registreer
Start of main content.

Een plek waar alle hersencellen samenkomen

Coworking is helemaal trending, ook bij STUDY360. Bij The Brain Embassy kan je werken en leven zoals dat nergens anders kan. Een innovatieve, gezonde & duurzame omgeving die vooruitgang en succes ademt. Een plek waar je je thuis voelt en waar je tegelijkertijd gefocust, productief en creatief kunt zijn. Jouw studiepartners worden in no time jouw inspirerende vrienden!

Adres

Kipdorpbrug 1, 2000

0471 78 05 98

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2/05/2022

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - oordopjes - ontspanningsruimte

Tijd voor een pauze

In het hart van de studentenbuurt is er aan eten en drinken geen gebrek. Spring eens binnen bij Señor Taco voor een snelle hap of ga voor Lhasa wok als het iets gezonder mag. Ook studentenrestaurant Komida verwelkomt jullie met open armen. De Meir ligt op 3 minuten wandelen! Koffietje scoren? Dat doe je bij Tartoer of Vandoag Is't. Jezelf na je studiedag trakteren doe je op de Ossenmarkt natuurlijk in één van de vele cafés.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

The Brain Embassy is gelegen aan het Centraal Station en tramhalte opera dus goed bereikbaar op alle manieren. Een trein-, bus- en tramhalte vind je om de hoek van het gebouw. Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be. Kom je liever met de fiets? Je eigen fiets kan je keurig kwijt in de voorziene stalling of parkeer je Velo in een station in de buurt.

 

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.