Skip to main content.
Teleperformance

Teleperformance

Registreer
Start of main content.

Samenwerken doe je niet alleen

Eén van onze co-working spaces is dit jaar Teleperformance. Met hun visie dat de mens de motor is en blijft van een goede customer-serviceorganisatie, weet je dat je als blokkende student hier op dé perfecte plaats zit. Het kantoor is nog gloednieuw, dus dompel jezelf onder in een frisse locatie om al die zware vakken te verslaan.

Adres

Borsbeeksebrug 30, 2600

0032 484 78 74 68

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 mei 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - gratis fruit - oordopjes - ontspanningsruimte - kickertafel

Tijd voor een pauze

Op slechts drie minuten wandeltijd kan je voor een lekkere koffie terecht bij Bar Epoq. Ook een hongerke? Dan ben je nog steeds op het juiste adres, want ze serveren er ook de lekkerste gezonde én prijsvriendelijke lunchmaaltijden vlakbij. Check zeker Bohemian Bistro en laat je smaakpupillen genieten in dit Maleisisch restaurant. Toch zin in iets meer vettig en Vlaams? Dan kan je aan de overkant terecht bij Frituur Banu.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Deze locatie is gelegen aan het station Antwerpen-Berchem en dus goed bereikbaar op alle manieren. Een trein-, bus- en tramhalte vind je om de hoek van het gebouw. Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be. Kom je liever met de fiets? Je eigen fiets kan je keurig kwijt in de voorziene stalling of parkeer je Velo in een station in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.