Centrum

Telenet

Studeren (of shoppen) aan de Meir

In 2017 opende Telenet hun Flagshipstore aan de Meir, waar winkelen volgens het telecombedrijf door de combinatie van ontdekken, werken en leren een ware belevenis is geworden. Op de eerste verdieping van deze winkel zijn 10 plaatsen beschikbaar voor studenten die zich graag in deze beleveniswereld wanen. Een kleurrijke urban jungle met veel lichtinval én een prachtuitzicht op de grootste winkelstraat van Antwerpen, wat wil je nog meer? Snel internet natuurlijk! Laat dat nu totaal geen probleem zijn bij Telenet ;).

Adres

Meir 6
2000 Antwerpen

0032 496 43 43 76

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Gratis fruit - Oordopjes - Ontspanningsruimte - Er zijn gezelschapspelletjes voorzien om even volledig te relaxen tijdens je pauze samen met je medestudenten

Rolstoeltoegankelijkheid

De studieruimte is rolstoelvriendelijk.

Tijd voor een pauze

Geen goesting om te winkelen, maar wel in wat powerfood? Trek dan naar de Wilde Zee waar je bij LKKRR of EXKi een heerlijke én gezonde lunch scoort. Liever een snelle hap? Binnen een minuutje sta je voor de deur van Panos of Foodmaker. Voor een iets uitgebreidere lunch kun je je wanen in het hummus-walhalla van Chickpea op de Melkmarkt en daarna afsluiten met een froyo van Moochie. Voor meer pauze-inspiratie kan je onze studentengids raadplegen!

Voor de kortere pauzes zijn er ook activiteiten te ondernemen in de belevingswinkel zelf. Zet een VR-bril op om het studieleed even te vergeten of volg een interessante interactieve workshop rond social media. Tussendoor kun je natuurlijk ook even chillen in de koffiehoek, sounds good hey?

Bereikbaarheid

De Flagshipstore ligt midden in het centrum van Antwerpen. Recht voor de deur vind je een Velo-station (Meirbrug) en fietsenstallingen voor je eigen stalen ros. Kom je liever met de tram? Dat kan! Voor de deur stoppen ook verschillende trams, zoals lijnen 4 en 7. Ook met de metro ben je er in no time! Lijnen als 3, 5, 9 en 15 stoppen aan de halte Meir, wat een minuutje wandelen is van deze droomlocatie. Stippel jouw ideale route uit met de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met