Harmonie

Stramien

360 graden blik op park en stad

Stramien is een supertof multidisciplinair ontwerpbureau dat zich bezighoudt met alles van stedenbouw tot architectuur. Het samenbrengen van verschillende disciplines wordt er samen met het thema duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen. Om je een idee te geven: zowel AP Campus noord als de splinternieuwe KdG campus zuid werden gerealiseerd door Stramien.

Met een prachtig kantoor in de WATT-toren is inspiratie hier niet ver te zoeken. Vanop de vijfde verdieping heb je een 360 graden uitzicht. Met twaalf verdiepingen in totaal laat de WATT toren een onuitwisbare indruk achter in de Antwerpse skyline. Het is dan ook niet verrassend dat deze creatieve hotspot ook onderdak biedt aan organisaties als Fosbury & sons en productiehuis Panenka.

Adres

Mechelsesteenweg 271
2018 Antwerpen

03 248 54 02

Google Maps

Openingsuren

Gesloten in het weekend en op feestdagen.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Gratis fruit - Hoofdtelefoons

Rolstoeltoegankelijkheid

Bij het binnenkomen dien je aan te bellen aan de gele brievenbussen, dan kunnen we de lift vrijgeven. Neem de bezoekerslift (linkse lift) tot aan de vijfde verdieping.

Tijd voor een pauze

Tijdens de vorige edities kon je mee eten met de collega’s. Momenteel zijn we met te veel medewerkers om dit nog toe te laten, neem dus je boterhammen mee als je bij ons komt studeren.

Even ontsnappen aan het adembenemende uitzicht en terug met beide beentjes op de grond? Maak een wandelingetje door het kleine maar fijne Albertpark. In de buurt vind je koffiebar Kornèl waar je goeie koffie paart met een stuk taart of een hartige hap. BBQ voor lunch? Dat kan om de hoek van de WATT toren bij Black Smoke. Echte carnivoren kunnen hier volledig uit hun dak gaan, in het warme en rustieke interieur. Ga je graag voor iets gezond en homemade, ben je vegetarisch of heb je bepaalde voedselallergieën dan is 22b de plek voor jou! Alles wordt hier in huis bereid, tot aan het koekje bij de koffie.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets? Parkeer je eigen tweewielier in een stalling of maak gebruik van het Velo station verderop (046 – De Merode).

Kom je liever met het openbaar vervoer? Bus 30, tram 2, 6, 7 en 15 stoppen aan halte Harmonie. Jouw ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met