STUDY360 is afgelopen. Hou begin december de website in de gaten, dan maken we de nieuwe locaties bekend!

Eilandje

Standaard Uitgeverij

TUSSEN DE BOEKEN, UITZICHT OP DE SCHELDE

Standaard Uitgeverij is een onafhankelijk uitgeefhuis dat met haar verschillende uitgeverijen en andere activiteiten de grootste Vlaamse uitgeefgroep vormt. Gelegen aan de Schelde met een terras aan het water is dit een locatie die je niet mag missen. Ben jij een echte boekenwurm of kan je wel wat aanmoediging van je favoriete stripfiguren gebruiken, kom dan hier met je studieboeken studeren en wordt geïnspireerd door de literaire werken om je heen. Met een beetje geluk loop je je favoriete auteur nog tegen het lijf ook!

Adres

Rijnkaai 100, 2000 Antwerpen

03/285 72 94

Google Maps

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Gratis fruit - Hoofdtelefoons - Ontspanningsruimte - Ping pong - Gratis soep

Ons buitenterras is toegankelijk tussen 9u en 16u. Bij mooi weer lunchen onze medewerkers op het terras tussen 12u en 13u. Roken op het terras is steeds verboden.

Rolstoeltoegankelijkheid

Onze studeerplekken zijn niet rolstoeltoegankelijk

Tijd voor een pauze

Naast een brede waaier aan eetzaken is het Eilandje ook de ideale plek om helemaal te relaxen. Trommel wat vrienden op, loop snel langs een supermarkt voor houtskool en iets lekker en leg het op de stadsbarbecues aan de Scheldebocht of de Tavenierkaai. Terwijl de grill z’n werk doet kunnen jullie genieten van de zon die langzaam ondergaat.

Wat last van stress en nood om even helemaal tot rust te komen? Maak een wandeling langs de Schelde en laat de zomerse briesjes al je zorgen wegblazen.
Verder vind je rond het Kattendijkdok in de zomermaanden nog verschillende pop-upbars waar je gezellig iets kan drinken of lekker kan shaken op zomerse beats.

Bereikbaarheid

Gesitueerd in de loodsen aan het begin van de Rijnkaai kan je Standaard Uitgeverij heel gemakkelijk bereiken. Je Velo Antwerpen-fiets kan je wegzetten in de Amsterdamstraat en tegenover het Loodswezen. Sinds kort rijdt tram 7 tot praktisch voor de deur en bus 34 heeft een halte aan Sint-Pietersvliet waarvan het slechts nog enkele minuutjes stappen is. Jouw ideale route kan je berekenen via de Routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met