Skip to main content.

Stad Leest

Registreer
Start of main content.

Literatuur verorberen tussen de literatuur

Als student zit je de hele tijd achter je boeken, of dat zou toch zo moeten. Heb je zelfs na al die zware blokdagen geen genoeg van het geschreven woord? Dan zit je bij Stad Leest 100% op je plek. Zin in een lekkere studiehap? Vind er je ideale kookboek! Wat ontspanning nodig voor het slapen gaan? Fictie avonturen alom! Toch heel geïnteresseerd in je vak? Extra lectuur ligt er met hopen! Kortom, boeken moeten duidelijk niet altijd saai zijn. Nog niet overtuigd? Ontdek het dan zelf!

Adres

Oudaan 18, 2000 Antwerpen

032330880

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 30 mei 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi

Rolstoeltoegankelijkheid

Onze studieruimte bevind zich op de eerste verdieping. Wij hebben geen lift in ons gebouw.

Tijd voor een pauze

Ons eigen café voorziet elke middag een heerlijke lunch en zoetigheden. Elke dag vers gemaakt met liefde. Voor focaccia’s, panini’s en andere heerlijkheden wandel je verder naar Pitten en Bonen, Cafématic of Local Store. Even zin om iets anders te zien dan je boeken? Wandel dan door de winkelstraten en ontdek waarom Antwerpen wel degelijk de stad van de mode is.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets? Parkeer je eigen tweewieler in de fietsenstalling of maak gebruik van het Velo station dat vlak voor de deur staat (station 067 – Oudaan). Kom je liever met het openbaar vervoer? Trams 4 en 7 stoppen alvast in de buurt. Jouw ideale route stippel je uit via www.slimnaarantwerpen.be.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.