Skip to main content.
Berchem

Spaces, Post X

Registreer
Start of main content.

Lost in (study) Space in Berchem!

Berchem is the place to be voor heel wat leuke restaurantjes en cafés, maar huist ook heel wat trendy co-work spaces. Studeer je graag tussen gerenommeerde bedrijven zoals IW, CM en KPMG? Dan ben je bij Space Post X aan het juiste adres. Laat je inspireren en motiveren!

 

Adres

Borsbeeksebrug 34, 2600 Berchem

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 mei 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

Tijd voor een pauze

In de garage van deze locatie bevindt zich een supermarkt waar je makkelijk iets van lunch ophaalt, dit kan je dan lekker opeten op het gezellige binnenpleintje! Op slechts drie minuten wandeltijd kan je voor een lekkere koffie terecht bij Bar Epoq. Ook een hongerke? Dan ben je nog steeds op het juiste adres, want ze serveren er ook de lekkerste gezonde én  prijsvriendelijke lunchmaaltijden. Toch zin in iets meer vettig? Dan kan je aan de overkant terecht bij Frituur Banu.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Deze locatie is gelegen aan het station Antwerpen-Berchem en dus goed bereikbaar op alle manieren. Een trein-, bus- en tramhalte vind je om de hoek van het gebouw. Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be. Kom je liever met de fiets? Je eigen fiets kan je keurig kwijt in de voorziene stalling of parkeer je Velo in een station in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.