STUDY360 is afgelopen. Hou eind juli onze website in de gaten en kom te weten welke locaties je vanaf 5 augustus terug kan studeren!

Eilandje

SD Worx

FENOMENAAL UITZICHT VANUIT DE BOARDROOM

Ruim zeventig jaar geleden startte SD Worx haar activiteiten. De wieg van het HR-dienstenbedrijf staat in de Antwerpse Boerentoren, maar niet veel jaren later heeft SD Worx zich gevestigd aan de Brouwersvliet.

SD Worx zet maar wat graag haar deuren open voor de studenten. Die kunnen terecht op de achtste verdieping van het gebouw aan de Brouwersvliet. Het nummer van de verdieping en de naam van de locatie doen het al vermoeden: hier heb je een adembenemend mooi uitzicht op de drukke havenactiviteiten rond de Schelde, het majestueuze MAS en de pittoreske jachthaven.

Adres

Brouwersvliet 5
2000 Antwerpen

03 220 20 90

Google Maps

Openingsuren

Weekdagen: ingang Brouwersvliet 5
Weekend: ingang Adriaan Brouwersstraat 4

Gezien de grote opkomst elke ochtend werkt deze locatie met een registratiesysteem. Bij aankomst kan je je aan de balie aanmelden waarna de namen om 8 uur in volgorde van aankomst afgeroepen worden. Geregistreerde studenten dienen aanwezig te blijven bij de locatie tot opening.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Hoofdtelefoons

Rolstoeltoegankelijkheid

Een lift brengt je tot de 8e verdieping. Een rolstoeltoegankelijk toilet bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping.

GATE15 STUDY360 SD WORX GATE15 STUDY360 SD WORX GATE15 STUDY360 SD WORX GATE15 STUDY360 SD WORX GATE15 STUDY360 SD WORX GATE15 STUDY360 SD WORX

Tijd voor een pauze

Met een studieplek op een steenworp van de dokken en het Eilandje, kan je letterlijk alle richtingen uit als je even wil ontspannen. In het Felixpakhuis kan je terecht voor verschillende eet- en drinkadresjes. Je kan je boterhammetjes opeten aan het Napoleondok en een goeie tas koffie kan je krijgen bij Broer Bretel of in één van de vele andere adresjes op het Eilandje. Een pauzepintje kan je krijgen bij Bar du Port. Op en rond het MAS kan je uitwaaien bij de Antwerpse skyline en de oude havendokken.

SD Worx nodigt je bovendien uit om van maandag tot vrijdag aan te schuiven in het bedrijfsrestaurant (mits het inruilen van je identiteitsbewijs voor een badge), het is níet de bedoeling om je boterhammen op te eten in één van de aanpalende vergaderruimtes.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Je Velo-fiets kan je kwijt in het Velostation aan het Falconplein of aan het Loodswezen. Vanaf treinstations Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem kan je gebruik maken van de ‘Blue Bikes’ huurfietsen. Kom je liever met het openbaar vervoer? Tram 7 en bus 17, 30, 34 en 291 stoppen alvast in de buurt. Jouw ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met