STUDY360 is afgelopen.
Hou begin mei onze website in de gaten en kom te weten welke locaties er komende editie vanaf maandag 11 mei deelnemen.

Centrum

Rombit

STUDEREN IN EEN BRUISENDE START-UP OMGEVING

Met de slogan ‘connect the future’ verbindt Rombit studenten in hun gloednieuw gerenoveerde pand in de grootste shoppingstraat van Antwerpen. Rombit is een snelgroeiende start-up die grote projecten aanpakt rond IT en ‘Internet of Things’ voor bedrijven als PSA, Brabo en Stad Antwerpen.

Studenten kunnen er rustig studeren in de chique vergaderruimtes en hebben bovendien toegang tot een terras met een fenomenaal uitzicht over de Meir. Concentratie kwijt? Daag dan je studievrienden uit voor een ontspannend potje pingpong, darts of tafelvoetbal!

Adres

Meir 30
2000 Antwerpen

03 369 75 00

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 9 december 2019.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Ontspanningsruimte - Ping pong - Tafelvoetbal

Rolstoeltoegankelijkheid

Het gebouw is niet rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Nog snel wat kerstshoppen of toch liever relaxen met een broodje; het kan allemaal op en rond de Meir. Take-away (of take-in op een pallet-loungebank) verse koffies, salades en quiches bij Coffeelabs. Of versterk je concentratie met een goede kop koffie bij Cuperus. Betaalbare broodjes haal je bij ‘t Winkeltje, Panos of Hema. Iets meer te besteden? Het broodje kip met truffelmayo van LKKR is fantastisch. ‘s Avonds vind je een fancy vette hap bij het Frites Atelier en overheerlijke pita’s bij Chickpea. Mocht je nog zin hebben in een afzakkertje dan bevinden een aantal van Antwerpens gezelligste bars zich om de hoek op het Mechelseplein.

Bereikbaarheid

Rombit ligt middenin het bruisende winkelcentrum van Antwerpen en op slechts 5 minuten wandelen vanuit de studentenbuurt. Pal voor de deur vind je een metro- en vélostation. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met