Centrum

Rombit

STUDEREN IN EEN BRUISENDE START-UP OMGEVING

Met de slogan ‘connect the future’ verbindt Rombit studenten in hun gloednieuw gerenoveerde pand in de grootste shoppingstraat van Antwerpen. Rombit is een snelgroeiende start-up die grote projecten aanpakt rond IT en ‘Internet of Things’ voor bedrijven als PSA, Brabo en Stad Antwerpen.

Studenten kunnen er rustig studeren in de chique vergaderruimtes en hebben bovendien toegang tot een terras met een fenomenaal uitzicht over de Meir. Te koud buiten? Daag dan je studievrienden uit voor een ontspannend potje pingpong!

Adres

Meir 30
2000 Antwerpen

03 369 75 00

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Ontspanningsruimte - Ping pong - Tafelvoetbal

Tijd voor een pauze

Even losgaan in summergoodies scoren of toch liever relaxen met een broodje; het kan allemaal op en rond de Meir. Take-away (of take-in op een pallet-loungebank) verse koffies, salades en quiches bij Coffeelabs. Of ontvlucht de kou met een goede kop thee bij Cuperus. Betaalbare broodjes haal je bij Sébastien, Panos of Hema. Iets meer te besteden? Het broodje kip met truffelmayo van LKKR is fantastisch. ‘s Avonds vind je een fancy vette hap bij het Frites Atelier en overheerlijke pita’s bij Chickpea. Mocht je nog zin hebben in een afzakkertje dan bevinden een aantal van Antwerpens gezelligste bars zich om de hoek op het Mechelseplein.

Bereikbaarheid

Vanuit de studentenbuurt bereik je Rombit in 5 minuten wandelen dus kom zeker te voet of met een fiets. Kom je van verder? Dan ligt er pal voor de deur een metrostation en bevinden er zich talloze busstations in de buurt. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met