Skip to main content.
Luchtbal

Regus, Port Atlantic House

Registreer
Start of main content.

Drukke haven, rustgevende kantoorruimtes

De haven nooit echt inspirerend gevonden? Dan heb jij nog niet gestudeerd in het Port Atlantic House. Het ligt er namelijk vlakbij maar geeft je toch de rust en concentratie die je nodig hebt voor een uitstekende studiedag. Misschien ben jij wel de ingenieur van morgen? Maar let op, studerend met uitzicht op het water is het makkelijk in je dromen te verdrinken, kopje bovenwater houden is de boodschap dus!

Adres

Noorderlaan 147, 2030 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent vanaf dinsdag 3 mei 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi

Tijd voor een pauze

Op fietsafstand van deze locatie vind je natuurreservaat ‘De Put van Ekeren‘. Ideaal dus om even de benen te strekken en een frisse neus te halen tussen het blokken door. Tijd voor een lunchpauze? De beste broodjes, slaatjes en croques vind je bij Amuse (4 minuten wandelen). Boeken beu gezien? Gelukkig zijn er heel wat blockbusters te zien bij Kinepolis Antwerpen.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Regus, Port Atlantic House is gelegen op de Noorderlaan en dus goed bereikbaar op verschillende manieren. Een bus- en tramhalte vind je om de hoek van het gebouw. Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be. Kom je liever met de fiets? Je eigen fiets kan je keurig kwijt in de voorziene stalling of parkeer je Velo in een station in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.