Skip to main content.
Berchem

Regus, Berchem Station

Registreer
Start of main content.

Studeren met eindhalte: examen knallen!

Regus Berchem Station ligt, zoals de naam al doet vermoeden, vlak aan Berchem station. Ideaal dus voor pendelstudenten die zich graag snel en eenvoudig naar een Study360 locatie begeven. Dit 7 verdiepingen hoge gebouw in loft stijl laat je studeren in rust en in klasse. Perfect voor een lange studiedag op verplaatsing.

Adres

Uitbreidingstraat 84, 2600 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent vanaf dinsdag 3 mei 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

Tijd voor een pauze

Tijdens de pauze kan je gebruik maken van het fitnesscentra of een lunch halen in de supermarkt vlakbij. Genoeg gehad na een lange dag studeren en tijd voor een ontspannend diner? Dan vind je de fijnste adresjes op de Dageraadplaats en de Draakplaats, beiden op wandelafstand.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Deze locatie is gelegen aan het station Antwerpen-Berchem en dus goed bereikbaar op alle manieren. Een trein-, bus- en tramhalte vind je om de hoek van het gebouw. Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be. Kom je liever met de fiets? Je eigen fiets kan je keurig kwijt in de voorziene stalling of parkeer je Velo in een station in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.