STUDY360 is afgelopen. Hou eind juli onze website in de gaten en kom te weten welke locaties je vanaf 5 augustus terug kan studeren!

Singel

Ramada Plaza

STUDEER DE STERREN VAN DE HEMEL IN DIT VIERSTERRENHOTEL

Bij Ramada Plaza kan je plaatsnemen in een comfortabele boardroom, die van alle comfort is voorzien en er ook nog eens piekfijn uitziet. Tijdens pauzes begeef je je tussen hotelgasten in vakantie- of business mood en of haal je een frisse neus in het aangrenzende park Hertoghe. Voor de sportievelingen: neem na je studeersessie een duik in het olympisch zwembad Wezenberg!

Adres

Desguinlei 94
2018 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

In de lobby beneden in het hotel kunnen jullie een drankje of snack kopen bij de shop aan de receptie. Onze Gozo-bar is ook elke dag open vanaf 11u.

Rolstoeltoegankelijkheid

De studie-boardroom is niet rolstoeltoegankelijk.

Ramada Plaza

Tijd voor een pauze

Drankjes & snacks zijn te bestellen aan de bar of in de shop van het hotel zelf. Mocht je zin hebben om even buiten te gaan voor een goede dosis cafeïne en suiker: Café Lucien, Kofika en Café Kamiel hebben de beste cappuccino’s en versgebakken stukken taart. Ook kun je even heerlijk verdwalen tijdens het boodschappen doen in de giga Albert Heijn of wat cultuur snuiven in deSingel.

Bereikbaarheid

Je raakt hier snel met de stadsfietsen. Velo Antwerpen heeft een station bij De Singel en Cloudbike heeft er een dropzone. Kom je met het openbaar vervoer? Tram 2,6 en bus 22 stoppen aan halte deSingel op de Jan van Rijswijcklaan en bussen 38 en 298 stoppen op de Desguinlei. De snelste route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met