Skip to main content.
sint andries, kammenstraat, nationalestraat

Pulcinella

Registreer
Start of main content.

Modern wereldstadhostel

Het Antwerp Central Hostel, door locals ook wel Pulcinella genoemd, heeft een moderne en strakke look. Grote ramen, lichtrijke kamers, een tof dakterras, een chille lounge, een bar en eetzaal en nog zoveel meer doen niet alleen de concentratie maar ook het plezier in studeren heropleven. Het plaatje klopt helemaal in een hippe en jonge stad als Antwerpen. Door de ligging in het oude stadscentrum vormt de hostel de ideale uitvalsbasis voor een citytrip in deze wereldstad en nu dus ook even de perfecte studieplek!

 

 

 

Adres

Bogaardeplein 1, 2000 Antwerpen

+32 3 234 03 14

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 mei 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - oordopjes - ontspanningsruimte - pingpongtafel - Darts, Piano, Gitaar, Lounge met boekenkast

Rolstoeltoegankelijkheid

Hostel Pulcinella kreeg het toegankelijkheids label A van Toerisme Vlaanderen.

Tijd voor een pauze

Naast een pingpongtafel en kickerkast in huis, valt er ook vlakbij deze locatie heel wat te beleven. Het ModeMuseum, het Rubenshuis (ook één van onze nieuwe STUDY360 locaties) en Den Botaniek bevinden zich allemaal op wandelafstand. Nood aan een frisse neus? Ga dan op ontdekking in de wijk Sint-Andries en ontdekt nieuwe gezellige plekjes in Antwerpen. Of liever even shoppen op de Meir? Zalig toch! Eerder nood aan een hapje en een drankje? Op nog geen 5 minuten wandelen arriveer je aan de befaamde Kaffeenini voor een goeie koffie, bagel & service! Grotere honger? Dan kan je ook altijd terecht bij ComoTapas voor een lekkere uitgebreide tapaslunch!

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Pulcinella beschikt over een fietsenstalling met maar liefst 60 plaatsen. Je stalen ros kan je dus makkelijk en veilig parkeren. Kom je met een Velo fiets? Stap dan af aan station 067 (Oudaan) en na 2 minuten wandelen ben je al aangekomen! Geen zin om te stappen of trappen? Aan de Groenplaats stoppen er maar liefst 5 tramlijnen (3, 4, 5, 9 en 15) en 5 buslijnen (22, 180, 181, 182 en 183). Van daaruit hoef je maar 5 minuten te wandelen door de trendy Sint-Andrieswijk tot je aankomt bij het jeugdhostel. Kom je vanuit Antwerpen-Centraal? De bovengenoemde tramlijnen stoppen bij station Diamant of Elisabeth. Keuze zat! Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.