Van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 4 september kun je tijdens de tweede zit weer studeren bij STUDY360-locaties. In de week voorafgaand aan de start van deze periode maken we alle locaties bekend en kun je je opnieuw inschrijven. Houd onze website dus in de gaten!

Eilandje

PSA Antwerp

STUDEREN IN STIJL

PSA Antwerp is de grootste containerbehandelaar van de Haven van Antwerpen. Hun kantoor is gelegen op ‘t Eilandje, waar 20 studenten terecht kunnen in een top notch meeting room op de 1e verdieping.

Niet alleen het prachtige uitzicht op het MAS heft deze studieplek tot een hoger niveau. Ook de trendy locatie aan het water met leuke ontspanningsmogelijkheden maakt het uniek bij PSA. Spreekt studeren in een exclusieve business setting je wel aan? Dan is PSA Antwerp jouw nieuwe thuishaven tijdens de blok! Bovendien gaat deze locatie al om 6 uur open, ideaal voor vroege vogels.

Adres

Napelsstraat 79
2000 Antwerpen

03 260 61 15

Google Maps

Openingsuren

Gesloten in het weekend en op feestdagen.

Deze locatie opent op 9 december 2019 en is gesloten in januari 2020.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Gratis fruit - Hoofdtelefoons - Ontspanningsruimte - Juce docking station

Breng je eigen beker of tas mee!

Rolstoeltoegankelijkheid

Er zijn een lift en rolstoeltoegankelijk toiletten aanwezig.

Tijd voor een pauze

Pauzeren is belangrijk en dat hebben ze hier goed begrepen. Dit kan op de 1ste verdieping in de refter of bij mooi weer buiten!  Toch nog een beetje stress? Dan kan je donderdagmiddag deelnemen aan de yoga@work sessie.

Aan eetaangelegenheden geen tekort op het Eilandje. Van gezonde broodjes en smoothies tot een heerlijke burger, er is voor ieders wat wils. Heb je niet zoveel tijd, dan liggen de Albert Heijn en de Delhaize op wandelafstand. Voor een grotere wandeling is Park Spoor Noord dan weer dé aangewezen plek. Via de Parkbrug ben je hier in no time en de mogelijkheden van dit park zijn eindeloos. Een partijtje kubb, een rondje lopen of gewoon rustig wandelen, in dit park kan het allemaal. Ontspanningsmogelijkheden genoeg om weer helemaal opgeladen de volgende studeersessie te starten!

Bereikbaarheid

Een fietsenstalling vind je vlak voor de deur. Ben je niet in het bezit van een eigen fiets maar wel van een velo-kaart, dan bevinden zowel velo-station Willemdok als Londenstraat zich op 1 minuut wandelen van de locatie. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie gemakkelijk te bereiken. De vernieuwde tramlijn 7 een halte aan het MAS en bussen 19 en 762 stoppen om de hoek. Check zeker de Routeplanner van De Lijn voor de snelste route.

In samenwerking met