Skip to main content.

Momenteel zijn alle locaties gesloten. De volgende editie start op 30 april 2024.

Play Zuid

Registreer
Start of main content.

Play Zuid is het entertainmenthuis van Play op het bruisende Zuid. Hier kan je opnames van je favoriete tv-shows bijwonen, zoals Café De Mol, Achter de Schermen of De Tafel van Gert, maar ook tal van andere events en optredens. En nu kan je hier dus ook gewoon studeren!

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het voelt om rond te lopen in de gangen van een opnamestudio? Registreer je en kom blokken op deze unieke locatie!

Adres

Vlaamsekaai 81/83, 2000 Antwerpen

03 349 42 62

Google Maps

Openingsuren

09:00-18:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - oordopjes - ontspanningsruimte - kickertafel - free Aïki Noodles - Kerst fotobooth - Arcade games

Rolstoeltoegankelijkheid

Play Zuid is rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Drink -en eetgelegenheden in overvloed op ’t Zuid!

Koffie halen om de hoek? Dat kan bij De nieuwe linde of bij Butchers Koffie‘t Soet Brood en Siblings zijn twee aanraders voor healthy en yummy ontbijt en lunch. En na de studiedag? Dan móét je gewoon langs Patine passeren, een gezellige wijnbistro met een betaalbaar aanbod. Of spoel alle leerstof door in één van de gezellige cafés op het Marnixplaats.

Play Zuid is de ideale studieplek wanneer je je studiesessies wilt afwisselen met een culturele ontspanningsactiviteit. Hou je van kunst? Het KMSKA, FOMU en MHKA bevinden zich op een steenworp van Play Zuid.

 

 

Bereikbaarheid

Play Zuid ligt vlakbij tramhaltes Pacificatie (tram 4)Broedermin (tram 10) en Bolivarplaats (tram 1). Er zijn ook meerdere Velo stations in de buurt, dus er geraken is super easy.

 

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.