STUDY360 is afgelopen. Hou begin mei onze website in de gaten en kom te weten welke locaties er komende editie deelnemen.

Stadspark

Park Lane

SUPERDELUXE WOONZORGCENTRUM

Dit superdeluxe woonzorgcentrum bevindt zich direct aan het Stadspark. Met voorzieningen die enkel in de wildste studentenfantasie voorkomen. Een verrukkelijk terras en wat te denken van state of the art fitnesstoestellen? Stop met dromen! Deze blokperiode krijg jij de kans om deze wondere wereld binnen te stappen. Bijna iedere dag van de week kun jij hier terecht om te komen studeren. Voor de sociale butterfly is dit tevens de uitgelezen mogelijkheid om een babbeltje te maken met de frivole bewoners van Park Lane.

Goed om te weten: niet elke studieplek heeft een stroompunt, zorg dus dat je laptop opgeladen is!

Adres

Van Eycklei 34
2018 Antwerpen

03 287 18 00

Google Maps

Openingsuren

Opent op maandag 17 december.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Hoofdtelefoons - Ontspanningsruimte

Rolstoeltoegankelijkheid

De voorziening is volledig rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

In de directe omgeving vind je tal van mogelijkheden om stoom af te blazen en op te laden tussen het studeren door. Strek je benen in het stadspark aan de overkant. Neem tijdens je wandeling gezellig een inwoner bij de hand.
Liever een activiteit binnenshuis? Wie weet vind je tijdens een kaartspelletje met de bewoners eindelijk een tegenstander van formaat. Ook het zwembad mag (weliswaar tijdens bepaalde uren) gebruikt worden, vraag er maar eens naar aan het onthaal.

Als jouw hardwerkende brein van nieuwe energie moet worden voorzien zijn er genoeg eettentjes in de buurt. Voor de snelle, maar gezonde hap, ga je naar Beni Falafel. Heb je flinke trek en tijd voor een langere onderbreking? Ga naar Aahar Deluxe voor het vegetarische Indiase buffet dat zelfs de grootste vleeseter zal bekoren. Niet zeker wat je planning veroorlooft? Bij BÚN kun je de verrukkelijke Vietnamese streetfood gerechtjes zowel ter plaatse opsmikkelen als kiezen voor take-out.

Bereikbaarheid

Vanaf Antwerpen Centraal Station wandel je in een kwartiertje wandelen naar Park Lane. Het dichtstbijzijnde Velo station vind je even verderop (-116 Loosplaats). Parkeer je eigen stalen ros netjes in de stalling. Kom je met het openbaar vervoer? Stippel jouw ideale route uit met de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met