Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan aub zo snel mogelijk ons noodnummer: 0489915660. Als we weten wie er wanneer en waar ziek is geworden, kunnen we contact opnemen met de andere studenten die daar tegelijkertijd hebben gestudeerd.

Stuivenberg

Oude Badhuis

Een frisse duik in je boeken in het oude badhuis

Dolgedraaid op je doffe kot en nood aan een frisse duik in de boeken? Dan is Het Oude Badhuis the place to be voor jou deze blok! Een badhuis omgetoverd tot ontmoetingscentrum, again omgetoverd tot een prachtige STUDY360-locatie, hoe leuk klinkt dat?! Naast yoga- en danslessen en wandelroutes doorheen het mooie Antwerpen Noord, biedt het oude badhuis dit jaar voor de eerste keer een plek voor studenten om hun blokgeest te komen verruimen!

Adres

Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen

03/292 60 00

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 1 december.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Tijd voor een pauze

Nood aan ontspanning? Maak er een gezellige picknick van met jouw study-buddy in het nabijgelegen Park Spoor Noord! Of ga wandelen in het – ook niet zo verre – Park Spoor Oost.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

Bereikbaarheid

Het Oude Badhuis is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Neem tram 12 (halte Stuivenbergplein), 2, 3, 5, 6 (halte Handel) of bus 34 (halte Handelstraat), 23 (halte Schijnpoort). Het dichtstbijzijnde Velostation is ‘121 Stuivenbergplein’.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.