STUDY360 is afgelopen. Hou begin mei onze website in de gaten en kom te weten welke locaties er komende editie deelnemen.

Noord

Noordster

Op een boogscheut van Park Spoor Noord

Ook al studeer je niet af in de richting financiën, op deze fiscale hotspot kunnen studenten van alle richtingen prima studeren. De studieplekken bevinden zich op de vijfde verdieping van dit gebouw van de dienst Douane & Accijnzen (Fod Financiën). Twaalf studenten kunnen er in de boeken duiken en in hun pauze genieten van een wandeling in Park Spoor Noord. Een ideale locatie voor wie rustig wil studeren.

Adres

Ellermanstraat 21
2060 Antwerpen

02 577 58 70

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

Tijd voor een pauze

Op de derde verdieping kan je aan extreem democratische prijzen koffie, thee (0,35 euro), water (0,65 euro voor een grote fles) of broodjes verkrijgen.

Lunchbar Le Red Fox ligt pal tussen Park Spoor Noord en het Sint-Jansplein. De chili con carne is het paradepaardje van de menukaart. Eerlijk en lekker eten in een eigentijdse hotspot met huiskamersfeer. Rode Zeven is een gezellige brasserie aan het Sint-Jansplein. Geen dure kaart, wel een aangename sfeer. Bij Knabbel & Babbel Dam kan je terecht voor een heerlijk broodje.

Je kan natuurlijk je boterhammetjes ook gezellig gaan opeten in Park Spoor Noord.

Bereikbaarheid

Je Velo kan je kwijt in het velo-station Ellermanstraat en in het velo-station Park Spoor Noord (124). De bushalte van de Lijn ‘Antwerpen Noorderplaats’ is vlakbij. Volgende lijnen stoppen hier: 720, 730, 760, 761, 770, 771, 772, 775 en 776. Ook de halte ‘Antwerpen Ellermanstraat’ is vlakbij, hier passeren de lijnen 610, 620, 621 en 629.

In samenwerking met