Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Antwerpen Noord

Noordpoort

De poort naar een goeie examenperiode

Op een boogscheut van campus Spoor Noord en de Ellermansstraat staat een opmerkelijk geel gebouw dat wordt afgesloten door een immense poort. Het mag dus geen raadsel zijn waarom de evenementen locatie voor cursussen dans, theater, muziek en fotografie van WISPER Noordpoort heet. In het 19e-eeuwse stulpje met een industriële look is er plaats voor maar liefst zestig bezoekers, die er tussen de sanseveria’s en de Arabische tapijten nieuwe dingen leren. Tijdens de (her)examens kunnen studenten hier neerstrijken en aan de ultra moderne bureaus hun boeken openslaan.

Adres

Dambruggestraat 336
2060 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent 9 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

Tijd voor een pauze

Vergeten je ontbijt mee te nemen? Haal een koffiekoek om je dag productief te starten bij Bakkerij Van Baelen (om de hoek bij Noordpoort). Meer zin in een koffie in de namiddag om nog even door te gaan? Trek dan naar Brandbar of Le Red Fox.

Voor de beste ontspanning, chill je in Park Spoor Noord. Hint: neem een frisbee mee en speel coronaproof een spelletje in je pauze. Na zo’n sportoefening staan je hersenen gegarandeerd weer aan om te studeren! 

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

Bereikbaarheid

Noordpoort is relatief goed bereikbaar met het openbaar vervoer, als je er niet tegen opziet om even te wandelen. De Lijn stopt aan halte Antwerpen Noorderplaats met onder andere lijnen 17 en 23. Stippel jouw ideale route uit met de routeplanner De Lijn.

Kom je liever met de fiets? Aan Park Spoor Noord kan je hem vastzetten. De dichtstbijzijnde Velo stations zijn 118-Dambrugge en 124-Park Spoor Noord 1.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.