Skip to main content.
nieuw zuid

Circuit Zuid

Registreer
Start of main content.

Circulair studeren bij Circuit Zuid

Circuit Zuid is een ware speeltuin voor iedereen die ecologisch bewust in het leven staat. Van tweedehands shoppen, kringwinkelen, workshops volgen tot... vanaf nu ook studeren met STUDY360! Circuit is een hippe en jonge onderneming, die niet alleen inspirerend maar ook motiverend werkt. Benieuwd hoe veel sneller jij je cursussen kan doorploeteren op deze fijne studieplek?

Adres

Jef Cassiersstraat 29, 2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 1 juni 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis water - oordopjes - Koffiebar

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie beschikt over een lift en is rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Het bundelen van duurzame ondernemingen is the bottom line van wat Circuit is. Niet binnenspringen bij deze inspirerende ondernemers als studiepauze zou dus een gemiste kans zijn! Daarnaast staat het nieuw Zuid ook gekend voor enkele mooie gallerijen die je prima bezoekt als korte studiepauze. Ook een supermarkt en de Schelde zijn op wandelafstand, de perfecte combo voor een ontspannende lunch aan het water dus.

Lunchen kan je bij bar just, in circuit, of in één van de leuke adresjes op Nieuw Zuid.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Kom je met de bus of tram? Goed nieuws, want in de buurt zijn er heel wat haltes. Afstappen kan aan halte Troonplaats (bus 180, 181, 182 en 183), halte Balansstraat (bus 30), halte Broedermin (bus 13 en 14, tram 10), halte Bolivarplaats (tram 1 en 4) of  halte Station Antwerpen Zuid (trein). Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be. Ga je liever al fietsend? Neem je eigen fiets en drop deze bij de fietsenstalling. Je kan ook een Velo gebruiken tot aan Velo station 342 - nieuw zuid, wandel daarna in zuidelijke richting tot aan de Jef Cassiersstraat. Sla daar links af, de ingang is aan de linkerkant.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.