Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan aub zo snel mogelijk ons noodnummer: 0489915660. Als we weten wie er wanneer en waar ziek is geworden, kunnen we contact opnemen met de andere studenten die daar tegelijkertijd hebben gestudeerd.

Centraal-Station

Multiburo

Studeren met een uitzicht

Het Centraal Station van Antwerpen is een pareltje, dat weten we intussen allemaal. Dus hoe fijn is het als je tijdens het studeren af en toe kan wegdromen bij het kijken naar dit architecturaal meesterwerk? Heel fijn! En dat kan bij Multiburo. Zak weg in de comfortabele stoelen voor echte business people and probeer je ogen ook te richten op je cursus, niet alleen op het uitzicht, oké?

Adres

De Keyserlei 58-60 box 19
2018 Antwerpen

+32 3 304 95 11

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 23 November.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Oordopjes

Tijd voor een pauze

Pauze? Wandel rond in de stationsbuurt en bekijk het station eens van dichtbij. Misschien ben je er altijd wel doorheen gehaast op weg naar de trein en heb je nooit echt de moeite genomen van binnen eens goed te kijken naar dit meesterwerk dat vele toeristen trekt.

Trek in een snelle hap? Haast je naar de Panos in het station. Zin in een uitgebreide lunch? Je vindt op de Keyserlei best een aantal adresjes om iets lekkers af te halen, wat dacht je van een Poké Bowl in de Jezusstraat? Of trek naar de Lidl om de hoek om zelf je lunch samen te stellen.   

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Bereikbaarheid

Er stoppen zeer veel bussen en trams aan het Centraal Station van Antwerpen en ook Velo-stations zijn voldoende aanwezig.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.