STUDY360 is afgelopen. Hou eind juli onze website in de gaten en kom te weten welke locaties je vanaf 5 augustus terug kan studeren!

Studentenbuurt

Mise en Place

STUDEREN IN HORECA HEAVEN

Mise en Place, hét horeca uitzendbureau opent zijn deuren voor alle Antwerpse studenten en biedt een gezellige studeerplek in een karaktervol pand. Niet alleen is deze locatie ontzettend goed gelegen, ook kan je genieten van een jonge omgeving vol leven. Bij Mise en Place geniet je ook van interessante openingsuren (ja, ook in het weekend) en mag je er gratis op los printen. Kan je ergens hulp bij gebruiken of nood aan een babbeltje? De gezellige dames op de gelijkvloers staan altijd voor je klaar! #hospitalityinside.

Je bent hier ook aan het juiste adres voor een flexibele, uitdagende en bovenal hele toffe studentenjob. Sluit gerust eens aan bij een van de infosessies op kantoor. Wie weet ben jij binnenkort wel een studentenjob rijker…

Adres

Keizerstraat 32
2000 Antwerpen

03 658 42 00

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Zero copy printer

Rolstoeltoegankelijkheid

Helaas niet rolstoeltoegankelijk. Studeerzaal is met de trap.

Tijd voor een pauze

Met haar locatie in studentenbuurt, zijn de pauzemogelijkheden eindeloos bij Mise en Place. Op zoek naar een natje en een droogje? Stil dan je honger bij de studentenresto van de UA met wat smakelijk krachtvoer zonder je broek eraan te scheuren. Voor een snelle hap kan je dan weer terecht bij broodjeszaak Bagatel. Lunch jij liever onder het motto #treatyourself? Check dan Tartine wat verderop voor heerlijk gevulde boterhammen en toasts. Na een vermoeiende studiedag kan je bij café Papa Jos aankloppen voor je drankje in een gezellige setting. Je hoofd even leegmaken doe je in het pittoreske Hof van Liere.

Check voor meer pauze-inspiratie zeker ook eens onze studentengids!

Bereikbaarheid

Mise en Place is prima gelegen, namelijk recht in de studentenbuurt. Kom je toch van verder? Je velo kan je wat verderop in de Keizerstraat parkeren, aan de studentenresto van de UA. Ook met de tram ben je er in no time. Met tram 7 bijvoorbeeld rijd je tot halte Keizerstraat en sta in je twee minuutjes voor de deur van Mise en Place. Ook tram 11 en 24 stoppen op maximum vier minuutjes wandelen aan halte Sint-Katelijne. Je ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met