Skip to main content.

Middelheimmuseum

Registreer
Start of main content.

‘Een plek waar kunst en natuur hand in hand gaan’, zo omschrijft het Middelheimmuseum hun site zelf. Voeg daar binnenkort ook 'studeren' aan toe want openluchtmuseum Middelheim opent zijn deuren voor STUDY360! En er is meer! Want in het Middelheimmuseum kan je niet enkel binnen, maar ook buiten studeren. Zonnebrilletje aan en gaan!

Diensten

wifi

Tijd voor een pauze

Take a stroll in the park, haal je kunstcriticus boven en waan je in het nature-art-walhalla van Antwerpen als pretty perfect studiebreak. Je tienduizend stappen halen was nog nooit zo easy! Check zeker de website van het museum om hun highlights te spotten of te checken welke interessante talks ze de komende weken op het programma hebben staan. More a zittend-gat-kinda-person? Drink dan iets fris op een van de gezellige terrasjes in of rond het park! Of doe het gewoon the old-fashioned picknick-way!

Bereikbaarheid

Het museum is eenvoudig bereikbaar met de fiets. Parkeer je stalen ros in één van de drie fietsenstallingen aan de hoofdingang of maak gebruik van het Velo-station op het kruispunt van de Middelheimlaan en de Beukenlaan. Met het openbaar vervoer bereik je het park in no time. Neem de trein, tram of bus richting Middelheim Park en je arriveert zo op je nieuwe favoriete studieplek. Kom je liever met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid te vinden op de Beukenlaan. Eens in het park aangekomen volg je de pijltjes richting de franchise unit, een kunstwerk van Joep Van Lieshout. Studeren en inspireren, all in one!

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.