Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan aub zo snel mogelijk ons noodnummer: 0489915660. Als we weten wie er wanneer en waar ziek is geworden, kunnen we contact opnemen met de andere studenten die daar tegelijkertijd hebben gestudeerd.

Merksem

MerksemDok

Speciaal geopend voor jou…

Merksemdok is een cultureel ontmoetingscentrum: een van de vele fantastische plekken in Antwerpen waar er in normale omstandigheden tal van leuke activiteiten op de planning staan. Van theater en muziek tot literatuur en zelfs sportuitstappen en leuke ontmoetingen. Ook taalwerking Babylon en armoede- en vrijetijdsnetwerk Blinken en Kinderhaven hebben er hun thuis. Maar nu is Merksemdok open voor jou.

Adres

Emiel Lemineurstraat 72
2170 Merksem

03 292 95 80

Google Maps

Openingsuren

Locatie opent op 23 november 2020.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Oordopjes - stopcontacten

Rolstoeltoegankelijkheid

Ja

Tijd voor een pauze

Even de benen strekken? Wandel dan langs de vaart. Ook haal je een broodje of snack als take-away bij Mangevie.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Bereikbaarheid

 Merksemdok is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem tram 2 of 3 tot de halte ‘Gasthuishoeve’. Van daar is het een 3-tal minuten stappen (300 meter).. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn. 

Liever sportief met de fiets? Geen probleem! Recht voor de ingang staat er een grote fietsenstalling om je fiets wet te zetten. Velo 219 – Districtshuis Merksem is het dichtstbijzijnde Velostation, vanaf daar is het nog ongeveer 8 minuten stappen naar Merksemdok.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.