STUDY360 is afgelopen. Houd begin december onze website in de gaten en kom te weten welke locaties er komende editie (vanaf 7 dec tot en met 28 januari) deelnemen.

Deurne

Lotto Arena

Niall Horan, Snelle of… jij?

Jezelf een popster voelen tijdens het studeren, dat is toch alles wat je maar wilt? Goed nieuws dan, want het is nu mogelijk om te studeren in de Lotto Arena. Dus laat je innerlijke Beyoncé maar shinen en die cursus zit zo in je hoofd. Tip: zet je koptelefoon op met muziek van je favoriete artiest. Dichterbij een concert dan dit tijdens het studeren, kom je niet!

Adres

Schijnpoortweg 119
2170 Antwerpen
Ingang 17

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 3 augustus 2020.
Laatste dag: 3 september 2020

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Indien je ervan houdt om tijdens je pauze te genieten van het zomerse weer, dan kan je altijd richting Park Spoor Noord trekken. Je vindt hier veel gezellige restaurants en bars, alsook de zomerbar Bar Noord en dit slechts op 5 minuten fietsen van de Lotto Arena. Wil je graag uitgebreid lunchen? Ga dan naar restaurant La Volpe en probeer enkele van hun 80 verschillende tapas!

Bereikbaarheid

De Lotto Arena is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijnen 2, 3 en 6 vervoeren je naar premetrohalte Sport of neem lijn 5 naar metrohalte Sportpaleis. Check de routeplanner van de Lijn voor uitgebreide info. Liever met de fiets? Rondom de Lotto Arena kunnen 600 fietsen gestald worden en er is ook een Velo station in de buurt! Als je met fiets of de wagen komt, kan je best naast de Aldi op de Slachthuislaan afslaan om zo ingang 19 te bereiken.